Top 10 leukste cadeaubonnen voor de feestdagen

Aan het einde van het jaar begint voor veel mensen de gezelligste periode van het hele jaar; de feestdagen. Lekker gezellig met het gezin, de hele familie of met vrienden terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op het jaar dat komen gaat. Eerst komt Sinterklaas ons land weer verblijden met zijn komst en zodra zijn boot terug naar Spanje vaart, komen de kerstbomen tevoorschijn. De kerstbomen worden weer omgetoverd naar de mooiste creaties en zorgen voor die gezellige kerstsfeer in huis.

Bij die gezellige kerstsfeer horen natuurlijk ook cadeautjes, maar het vinden van het juiste cadeau is altijd een enorm gedoe. Heeft ze dit al, wil hij dat wel enzovoort… Om die reden hebben we een “top 10 leukste cadeaubonnen voor de feestdagen” gemaakt. Zo krijgt u hopelijk inspiratie om een leuke cadeaubon cadeau te geven. Een cadeaubon is altijd een geschikt cadeau omdat het in elke situatie wel gegeven kan worden. Iedereen die een cadeaubon ontvangt kan in zijn of haar eigen tijd het cadeau uitzoeken die hij/zij wenst.

10. BONGO PRETTIGE FEESTEN

De Bongo Prettige Feesten cadeaubon geeft twee personen recht op een belevenis, een product of een hotelovernachting bij één van de geselecteerde aanbieders.

Op zoek naar het perfecte eindejaarscadeau? Deze Bongo staat boordevol leuke dingen om samen te beleven: luieren in de sauna, genieten van een diner, een strandactiviteit… keuze genoeg om er een perfect dagje voor twee van te maken.


Bestel op Bongo.nl

09. BOL.COM CADEAUKAART

De Bol.com cadeaukaart is een van de meest gegeven cadeaukaarten in ons kleine kikkerlandje. Was Bol.com vroeger vooral bekend om de boeken, tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel in hun assortiment. U kunt deze bon in elke situatie wel geven, er is voor elke ontvanger wel een geschikt product wat de gelukkige ontvanger aan kan schaffen middels deze cadeaukaart.


Bestel op Primera.nl

08. SPORT & FIT CADEAUKAART

Iedereen heeft bijna als voornemen voor het nieuwe jaar wel dat ze meer moeten gaan sporten. Maar vaak komt het er uiteindelijk toch niet van. Om het voornemen komend jaar toch te laten slagen is de Sport & Fit het ideale cadeau om te geven. Met de Sport & Fit cadeaubon kun je jezelf helemaal in het nieuw steken: nieuwe sportschoenen, nieuwe tennisoutfit, fietsaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met deze cadeaubon. Het ideale cadeau voor elke sportieveling.


Bestel op Primera.nl

07. MEDIA MARKT CADEAUKAART

De Media Markt cadeaukaart is een cadeau die altijd gewenst is. De Media Markt heeft zo’n enorm uitgebreid aanbod dat de ontvanger van de bon altijd wel iets kan vinden wat hij/zij graag zou willen hebben. Of dat nou een nieuwe game waar je aan het einde van de maand weer extra tijd voor hebt door vrije dagen van school of werk of misschien heb je wel iets nodig voor in de keuken?! Het kan allemaal!


Bestel op Primera.nl

06. CRYPTO KADOBON

Een cadeaubon die goed tijdens de feestdagen kan worden gegeven is de Crypto Kadobon. Altijd al geïnteresseerd geweest in crypto currencies? Dan is dit de perfecte bon om kennis te maken met het aan- en verkopen van de nieuwe populaire betaalmogelijkheden. De Crypto Kadobon is er in twee uitvoeringen: een fysieke cadeaukaart van €25,- en een digitale cadeaukaart waar u zelf een bedrag tussen €15,- en 500,- kunt kiezen. Voor elk budget is er dus een geschikt cadeau.


Bestel op Cryptokado.eu

05. GALL & GALL CADEAUKAART

Met de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen hoort ook lekker eten en drinken. Om dan een lekker drankje op tafel te kunnen zetten is zeker welkom. Met de Gall & Gall cadeaukaart geeft u de ontvanger de mogelijkheid om, zodra de visite is geweest en de gehele drankvoorraad soldaat is gemaakt, weer wat nieuws aan te kunnen schaffen. Het ideale geschenk dus voor iemand die van een drankje op z’n tijd houdt.


Bestel op Primera.nl

04. WELLNESS GIFTCARD

Even lekker bijkomen van het afgelopen jaar? Dat kan uitstekend met de Wellness Giftcard. Met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke dag ontspanning cadeau. Ideaal dus om eens even lekker ontspannen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het jaar dat komen gaat. De Wellness Giftcard is binnen de aangesloten resorts vrij te besteden en hoeft niet in één keer te worden besteed.


Bestel op Wellnessgiftcard.nl

03. FONQ GIFTCARD

Een cadeaubon van fonQ is altijd welkom! Het assortiment van fonQ bestaat uit duizenden, leuke, mooie en praktische producten waar de ontvanger vast wel iets moois kan vinden. Zo weet u zeker dat uw cadeau in de smaak valt en hoeft u verder ook geen uren na te denken over waar de ontvanger van houdt. Perfect dus!


Bestel op Primera.nl

02. KEUZE CADEAUBON VAN BELEVENISSEN.NL

Hiermee, verras je iemand echt! De ontvanger van een Keuze cadeaubon van Belevenissen.nl kan de gelukkige ontvanger van de bon zelf een een keuze maken uit het enorme aanbod van unieke belevenissen op de website. De cadeaubon geeft recht op een keuze uit het totale aanbod, zoals bijvoorbeeld een ballonvaart, een High Tea arrangement of dineren op grote hoogte. Het kan allemaal en de ontvanger van de cadeaubon zal dit cadeau dan ook zeker kunnen waarderen.


Bestel op Belevenissen.nl

01. FEELGOOD CADEAUKAART

De leukste cadeaubon om te geven is de FeelGood Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kunt u zich laten verwennen bij meer dan 700 locaties in Nederland. Of u nou naar de kapper wilt gaan om uw coupe weer in model te brengen voor de jaarwisseling of misschien wilt u wel een kleurtje opdoen bij de zonnestudio, het kan allemaal. Met de FeelGood Cadeaukaart kiest de gelukkige zelf iets waar hij/zij zelf behoefte aan heeft en dit cadeau komt nooit ongelegen. Perfect dus als cadeau tijdens de feestdagen!Bestel op Primera.nl