Top 10 leukste kerstcadeaus van 2019

Het is december en we hebben nog maar een paar dagen te gaan en dan komt het nieuwe jaar alweer om de hoek kijken. Voor de een is het jaar ontzettend snel gegaan en voor de ander kon er maar geen eind aan komen. Maar wat we allemaal wel gemeen hebben is dat we het jaar altijd goed af willen sluiten. Er is niks fijners dan even lekker de boel de boel laten en het hoofd lekker leeg te maken ergens anders dan thuis.

Speciaal voor de mensen die er echt aan toe zijn om het jaar op een positieve manier af te sluiten om 2020 vol nieuwe energie te starten, hebben we de top 10 leukste kerstcadeaus van 2019 samengesteld. Hopelijk zit er wat leuks voor je bij!

10. Movie and Meal


Op nummer 10 vinden we de ‘Movie and Meal’ cadeaubon. Met deze cadeaubon kun je met twee personen lekker gaan genieten van een heerlijk etentje in een gezellig restaurant, met aansluitend een film naar keuze gaan kijken.

Je kunt kiezen uit 50 restaurants en 17 bioscopen, dus keuze genoeg! Het enige waar jullie je druk over hoeven te maken, is welke film er gekeken gaat worden. Voor de rest kunnen jullie eens lekker weg van de drukte van huis en gezellig samen een avondje weg. Heerlijk!

Bestel deze cadeaubon voor €49,90

9. Relax


Zo aan het einde van het jaar wat waarin je waarschijnlijk weer (te) druk bent geweest, is het fijn om even wat tijd voor jezelf in te plannen. Je hebt voor iedereen klaar gestaan, maar je moet ook aan jezelf denken. En waar kun je dat nou beter doen dan in een wellnesscentrum.

Deze Relax cadeaubon geeft recht op een heerlijk relaxarrangement in een van de geselecteerde wellnesscentra. Lekker wegdromen bij een ontspannend sauna-arrangement, een van de vele verschillende soorten massages, voedende huidverzorgingen of iets anders heerlijks. Je kunt het zelf kiezen en er zit vast wel iets bij wat je aanstaat. Na de relaxdag ben je weer zo fit als een hoentje en kun je het nieuwe jaar weer met volle moed beginnen.

Bestel deze cadeaubon voor €49,90

8. Romantisch Etentje


Dit jaar weinig tijd gehad om met iemand je man of vrouw lekker een avond uit eten te gaan? Of dat nou te maken had met de kinderen of met het werk, met de Romantisch Eten cadeaubon kunnen jullie lekker even met z’n tweeën naar één van de 650 aangesloten sfeervolle restaurants die Nederland rijk is.

De cadeaubon geeft recht op 1 diner met 2 gangen, inclusief wijn of 1 diner met drie gangen. Aan jullie de keus. Geniet ervan!

Bestel deze cadeaubon voor €69,90

7. 3 Dagen Gastronomisch Weekend


Al eens gehoord van gastronomisch dineren? Niet? Nou, dan is de 3 Dagen Gastronomisch Weekend cadeaubon echt iets wat je een keer moet proberen. Geef je dit kerstcadeau, dan ben je verzekerd van een unieke ervaring. Gastronomisch dineren is namelijk genieten met al je zintuigen.

Deze cadeaubon zorgt ervoor dat je verwend wordt met een van de verfijnde keukens van de geselecteerde charmante hotels gedurende drie dagen. De hotels bieden twee overnachtingen inclusief ontbijt aan een een gastronomisch diner. De aangesloten hotels zitten verspreid door heel West-Europa, dus je kunt er ook voor kiezen om ons koude kikkerlandje eens lekker drie dagen te ontvluchten.

Bestel deze cadeaubon voor €329,90

6. Duizend-en-één Nachten Comfort


Duizend-en-één Nachten Comfort. Het klinkt alsof het een cadeaubon is die net uit een sprookje is gelopen. En eigenlijk is dat ook gewoon zo. Want is het geen sprookje om lekker een weekendje weg te gaan inclusief ontbijt en toegang tot een heerlijke verfrissende spa?

De 5200 (!) aangesloten hotels zijn uniek, karaktervol en hebben een prachtige ligging. Het enige nadeel van deze cadeaubon is dat je maar 1 hotel kunt kiezen. Want krijg of geef je deze cadeaubon, dan wordt het nog knap lastig om een keuze te maken uit al deze geweldige hotels. Ik wens je veel succes met het zoeken naar jouw perfecte duizend-en-één overnachting.

Bestel deze cadeaubon voor €139,90

5. Luxueus Dineren

Ieder jaar hetzelfde liedje met die oliebollen, kerstontbijt en alle zoetigheid die je naar binnen werkt tijdens de kerst en met oud-en-nieuw. Het is over het algemeen wel makkelijk om iets te verzinnen, want loop de plaatselijke supermarkt maar in en je wordt overspoelt met de meest uiteenlopende gerechten. Maar heb je nou geen zin om de hele dag in de keuken te staan of achteraan te sluiten in die rij bij de kassa? Dan is de Luxueus Dineren cadeaubon eens een keer iets heel anders. 

Met de Luxueus Dineren Cadeaubon gaan jullie met z’n tweeën naar een restaurant die vermeld staat in de culinaire gidsen MICHELIN en Gault Millau. Er zijn maar liefst 120 restaurants waar je uit kunt kiezen. Doe het dit jaar eens heel anders en verras jouw geliefde met dit unieke kerstcadeau. Eten in één van deze restaurants is een unieke ervaring.

Bestel deze cadeaubon voor €89,90

4. Romantisch Verblijf


Met Kerst vieren we vooral de liefde voor elkaar. Met al die gezellige lichtjes op straat en in de woonkamers is het vooral de romantiek die om de hoek komt kijken.

Wil je even een paar dagen echt alleen oog voor elkaar en de omgeving hebben? Geef dan de Romantisch Verblijf cadeaubon cadeau en ga drie dagen lekker met z’n tweeën weg. Laat je van je romantische kant zien en verras jouw geliefde met dit romantische kerstcadeau.

Bestel deze cadeaubon van €179,90 voor €143,92

3. Weekend Puur Natuur


Nederland heeft fantastische natuurgebieden, alleen zijn we ons daar niet altijd van bewust. De snelwegen liggen vaak dwars door de mooiste gebieden, maar het enige wat we dan zien is wat bomen door onze autoruiten. En dat is zonde! Neem eens een keer de tijd om onze natuur op een andere manier te bekijken dan vanuit een auto. 

Met de cadeaubon Weekend Puur Natuur ga je met z’n tweeën lekker overnachten in een hotel middenin de natuur. En ken je de Nederlandse natuur al goed, dan kun je met cadeaubon ook gebruiken om een hotel in het buitenland te vinden. Als je van de natuur houdt, en wie doet dat niet, dan is dit jouw cadeaubon.

Bestel deze cadeaubon van €99,90 voor €84,92

2. Luxe Wellnessweekend

Ben je afgelopen jaar druk geweest met de kinderen, werk of had je andere zorgen die ervoor gezorgd hebben dat je eigenlijk wel uitgeput bent? Dan ben je zeker eraan toe om even je zinnen te verzetten om die batterij weer eens aan te vullen. 

Met de Luxe Wellnessweekend cadeaubon ga je overnachten in een hotel met uitgebreide wellnessfaciliteiten waar je onbeperkt toegang te hebt. Heerlijk genieten en daarna ontspannen te gaan slapen. En ‘s ochtends? Dan ga je ook nog heerlijk ontbijten zodat de batterij weer de 100% aantikt. Hou je van wellness en ben je toe aan even lekker weg te gaan met je geliefde? Dan is dit kerstcadeau perfect voor jou.

Bestel deze cadeaubon voor €139,90

1. From Paris With Love


De stad van de liefde op nummer 1 in onze top 10 leukste kerstcadeaus. Het kan ook bijna niet anders. De meest romantische stad van Europa hoort natuurlijk als leukste kerstcadeau om te geven. 

Met deze cadeaubon kun je tot 3 dagen verblijven in één van de 74 aangesloten hotels in de stad die bekend staat om de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame en de Arc de Triomphe. Verras jouw partner met deze cadeaubon en laat jullie beide 3 dagen onderdompelen in de romantiek van deze markante stad op slechts 5 uur rijden vanaf Utrecht.

Bestel deze cadeaubon nu voor €183,92