Top 10 leukste Sinterklaascadeaus van 2019

Sinterklaas is weer in het land en deze oeroude Nederlandse traditie staat weer garant voor veel gezellige en leuke momenten. Dit kan zijn tijdens de vele intochten in het land en daarna met de pakjesavond(en) die bijna iedereen wel een keer mee heeft gemaakt. Gezellig met het gezin, familie of vrienden bij elkaar en samen cadeautjes uitpakken en leuke gedichten voorlezen. Wat een gezellige tijd is dat ook. Ieder jaar kijken miljoenen mensen weer uit naar deze periode.

Maar wat ieder jaar weer terugkomt, is dat maar weer blijkt hoe moeilijk het is om een leuk Sinterklaas cadeau te vinden. Om het kiezen van een geschikt cadeau wat makkelijker te maken voor je, hebben we een top 10 gemaakt met de leukste cadeaubonnen voor Sinterklaas. Want met een cadeaubon kan de ontvanger zelf een leuk cadeau uitzoeken en hoeft u niet bang te zijn dat het cadeau niet in de smaak vallen. Een echte win-win situatie dus. We beginnen bij de nummer 10 en werken dan richting de nummer 1 van de leukste Sinterklaascadeaus van 2019.

10. De Adventure Card

Op nummer 10 hebben we gekozen voor de Adventure Card. De Adventure Card is een super leuk cadeau om te geven voor Sinterklaas cadeau. De giftcard is super geschikt voor iemand die van avontuur en een uitdaging houdt.


Zo kan de ontvanger van de Adventure Card uit 101 avontuurlijke belevenissen kiezen om te gaan doen. Zo kan hij/zij bijvoorbeeld gaan abseilen, schieten, autoracen en ijsklimmen. Er zal dus altijd wel een geschikte uitdaging zijn voor de ontvanger van de Adventure Card.

De Adventure Card is verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 150,-

Bestel de Adventure Card

9. De Nederlandse Sauna Cadeaubon

Het weer tijdens Sinterklaas is vaak niet om naar huis te schrijven. Bibberen en glibberen is het vaak buiten met die kou en ijzel. Hoe doen Sinterklaas en zijn Pieten dat eigenlijk altijd zonder noemenswaardige glijpartijen?! Maar om eens even lekker te kunnen ontspannen en op te warmen hebben we op nummer 9 het ideale cadeau voor die persoon die weleens een relax moment kan gebruiken en daarnaast de interne thermometer flink op kan laten lopen.


De Nederlandse Sauna Cadeaubon! De bon geeft recht op een ultiem dagje in de sauna. Met de Nederlandse Sauna Cadeaubon heb je toegang tot de beste sauna’s en wellness centra van Nederland. De ontvanger kan kiezen uit één van de 150 aangesloten locaties, dus er zal altijd een geschikte sauna in de buurt zitten. En bij elke sauna of wellness centra heb je toegang tot ruim 16 verschillende soorten sauna’s (!), de beste beauty behandelingen, professionele massages en nog meer. Heb je iemands lootje getrokken die wel een relax moment kan gebruiken? Twijfel dan niet en geef hem of haar deze ultieme relax cadeaubon!

De Nederlandse Sauna Cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m €50,-

Bestel De Nederlandse Sauna Cadeaubon

8. Netflix Giftcard

Was het in de zomer nog lekker lang licht en kon je lekker lang buiten zitten, nu is het rond 17.00 uur al donker en voor het weer hoef je ook niet buiten te blijven. Het is dus echt de tijd van het jaar om eens lekker een leuke film of serie te kijken.


Met de Netflix Giftcard geef je een cadeau dat altijd welkom is. Heeft de ontvanger al een abonnement? Dan kan de ontvanger de giftcard gebruiken om het abonnement te betalen en als je nog geen abonnee bent is het een perfect cadeau om iemand eens lekker te laten ontspannen bij een leuke film of serie naar keuze. Je kunt zelf betalen wat voor waarde de giftcard heeft, dus ideaal als Sinterklaas cadeau.

De Netflix Giftcard is verkrijgbaar vanaf € 25,- t/m € 150,-

Bestel de Netflix Giftcard

7. Bierista cadeaubon

Is degene waarvoor je een cadeau moet halen een enorme liefhebber van bier en denk je dat hij/zij graag meer te weten zou willen komen over bier ? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor deze levensgenieter. De Bierista cadeaubon!


Met de Bierista cadeaubon kun je ervoor zorgen dat de ontvanger van de cadeaubon de Bierista Bieropleiding kan gaan volgen. Naast dat het enorm leuk is voor de ontvanger, is het natuurlijk ook super handig voor jou! Als je namelijk een keer op zoek wilt naar een super lekker speciaalbier, maar niet weet welke je moet hebben kan de nieuwe bierkenner jou hierbij helpen. Zo profiteer jij direct van de opgedane kennis. Proost!

De Bierista Cadeaubon is verkrijgbaar voor € 125,-

Bestel de Bierista cadeaubon

6. MediaMarkt Cadeaukaart

Stel dat je het lootje van iemand hebt getrokken die een gadget freak is en jij totaal niet, dat komt geregeld voor. En heeft hij/zij nou iets om het verlanglijstje staan waar jij helemaal niets van snapt. Stel dat je straks iets haalt wat niet goed is, dat zou jammer zijn. In zulke gevallen is de MediaMarkt Cadeaukaart een uitkomst.


Met de MediaMarkt Cadeaukaart kan de gelukkige ontvanger zelf iets uit gaan zoeken in het enorme assortiment van de MediaMarkt. Je kunt de cadeaukaart trouwens ook nog personaliseren, dus extra leuk om iets leuks te verzinnen en dan de unieke cadeaukaart cadeau te doen. En weet je wat echt prettig is aan de MediaMarkt cadeaukaart? Het bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Dat is nou nog eens service!

De MediaMarkt Cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 150,-

Bestel de MediaMarkt Cadeaukaart

5. Bax Music Cadeaubon

Op nummer vijf uit onze Top 10 Sinterklaas cadeaus 2019 vinden we de Bax Music Cadeaubon. De ideale cadeaubon voor een muzikaal persoon. Een leuk cadeau uitzoeken voor iemand die van muziek houdt is vaak een onbegonnen zaak. De meeste mensen hebben er niet zoveel verstand van en degene die er wel verstand van hebben weten vaak heel goed wat ze wel of niet willen hebben. Om er zeker van te zijn dat jij niet het verkeerde koopt en de ontvanger met het ontvangen cadeau naar de winkel moet om deze om te ruilen, is er in de vorm van de Bax Music Cadeaubon.


Met de cadeaubon van Bax Music kan de gelukkige ontvanger zelf iets uitzoeken op de website van Bax Music. Op Bax-Shop.nl verkopen ze bijna alles wat te maken heeft met muziek. Van complete instrumenten tot aan allerlei verschillende accessoires op muziek gebied. Ideaal voor de ontvanger om lekker in alle rust, iets uit te zoeken wat hij/zij kan gebruiken.

De Bax Music cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-

Bestel de Bax Music cadeaubon

4. Intratuin cadeaukaart

De cadeaubon die zorgt voor een welkome aanvulling van ieder interieur is de Intratuin cadeaukaart. Of de gelukkige ontvanger van dit Sinterklaas cadeau nou net verhuisd is of gaat verhuizen, samen is gaan wonen of gewoon iemand waarbij een nieuwe plant of leuke accessoire niet zal misstaan in huis, de cadeaukaart zal altijd welkom zijn. De Intratuin heeft zo’n groot assortiment met super leuke woonaccessoires, planten en meer dat de ontvanger altijd wel zal gaan slagen met de cadeaukaart.


De Intratuin Cadeaubon is te besteden in één van de vele vestigingen die Intratuin heeft. Er zal dus altijd wel een Intratuin dicht in de buurt zijn waar je een gezellig dagje kunt gaan winkelen. Ook de gezellige eetgelegenheden in de Intratuin zelf zorgen ervoor dat je eens lekker rustig rond kunt kijken in de winkel en als je iets wilt eten en/of drinken je de winkel niet hoeft te verlaten. Ideaal toch?!

De Intratuin cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 50,-.

Bestel de Intratuin cadeaukaart

3. fonQ Giftcard

Heb je een lootje getrokken van iemand die geen verlanglijstje ingevuld heeft of alleen maar producten erop gezet waarvan jij het bestaan niet eens wist? Om die reden hebben op nummer drie uit deze lijst, gekozen voor de fonQ giftcard. Als er namelijk één webwinkel is met een zeer divers assortiment, dan is het de webwinkel van fonQ wel. Ruim 60.000 producten waarvan wij, bij ook groot gedeelte van deze producten, ook het bestaan niet wisten. Ideaal dus om iemand eens lekker digitaal rond te laten struinen op zoek naar een product waar hij/zij blij van wordt.


De fonQ giftcard kan eenvoudig besteed worden online in de shop of bij één van de fysieke verkooppunten. Daarnaast hebben ze ook nog de fonQ cadeauzoeker voor als de ontvanger nog geen idee heeft wat hij wil kopen met de fonQ giftcard.

De fonQ giftcard is verkrijgbaar vanaf € 17,50 t/m € 150,-

Bestel de fonQ giftcard

2. ToolMax Cadeaubon

Nu zijn de meeste klussen om het huis en in de tuin wel gedaan, maar zodra koning Winter weer koers heeft gezet naar andere continenten en de temperaturen weer de goede kant op gaan, wordt het ook weer tijd om lekker te gaan klussen. Heb jij nou net een lootje getrokken van die persoon met twee rechterhanden? Dan is de ToolMax Cadeaubon ideaal om te geven. ToolMax heeft een enorm uitgebreid assortiment met alles wat met klussen en tuinieren te maken heeft.


ToolMax bestaat al sinds 2005 en heeft zich gespecialiseerd in de levering van professioneel gereedschap via Internet. De gelukkige ontvanger van de cadeaubon kan de ToolMax Cadeaubon zowel online als in een fysieke ToolMax winkel besteden. ToolMax onderscheidt zich door professionele producten aan te bieden tegen scherpe tarieven. Ideaal!

De ToolMax Cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 200,-

Bestel de ToolMax Cadeaubon

1. VVV cadeaukaart

De nummer 1 van de top 10 leukste Sinterklaascadeaus van 2019 is geworden…. de VVV Cadeaukaart! Al jarenlang de bekendste en meest verkochte cadeaukaart van Nederland. Eigenlijk hoef je niet eens te kijken naar het verlanglijstje van degene die je getrokken hebt; met de VVV Cadeaukaart zit je altijd goed!


De VVV Cadeaukaart kun je bij zoveel punten inleveren, dat het met recht de meest verkochte cadeaukaart van Nederland is. De ontvanger kan de VVV Cadeaukaart inleveren bij bijvoorbeeld musea, pretparken, diverse winkels, webshops en ga zo maar door. Je zit dus altijd goed met dit Sinterklaas cadeau!

Bestel de VVV Cadeaukaart