Top 10 leukste Vaderdag cadeaus

Binnenkort is het weer zover: Vaderdag! Een speciale feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.

Omdat er zoveel verschillende Vaderdag cadeaus zijn geven we hieronder een top 10 van de leukste cadeaus die je jouw vader kunt geven. En je vader verrassen met een leuk cadeau is natuurlijk altijd leuk! We hebben een top 10 samengesteld van de leukste cadeaubonnen waarmee je jouw vader kunt verrassen.

10. Audi R8 Experience

Stap achter het stuur van de Audi R8 en ervaar de geweldige rijprestaties van deze Duitse sportwagen. Hij heeft 420 PK onder de motorkap en een topsnelheid van maar liefst 301 kilometer per uur.

Geniet van het gebrul van de 4.2 liter motor bij het opstarten en zoef heerlijk over de wegen! Een perfect cadeau voor een vader die gek is van snelle auto’s. Naast de welbekende Ferrari’s en Porsches staat deze Audi R8 ook zijn mannetje als het op snelheid aankomt. Laat je vader lekker genieten!

Deze unieke belevenis bevat:

  • Inspectie van de Audi R8;
  • Uitleg van een ervaren instructeur;
  • Blik onder de motorkap;
  • Tijd om foto’s en filmpjes te maken;
  • 15 minuten zelf rijden in de Audi R8.

Kosten: €89,-


Bestel deze cadeaubon op Belevenissen.nl

9. Als een haai door het water

De nieuwste sensatie van Nederland wacht op jou! Tijdens deze adrenaline-kick ga je van 0 naar 100 km/u in 4 seconden! Je duikt onder de watergrens en springt vervolgens als een haai uit het water. Hou je goed vast, voel de G-krachten en maak sprongen van wel 6 meter hoog!

Voordat je “aan boord gaat” krijg je een uitgebreide uitleg over het varen. Belangrijk om te weten is dat de cabine 100% droog is, dus natte kleding krijg je niet. Verder is de cockpit verwarmd, dus ook in de winter zit je er warmpjes bij… als de adrenaline hier al niet voor heeft gezorgd!

Dit is een cadeau waarmee je jouw vader verrast met iets unieks. We durven bijna wel met zekerheid te zeggen dat hij dit nog nooit gedaan heeft. Je krijgt op de locatie een korte uitleg van de instructeur en daarna kan je vader genieten van de SkyShark Experience!

Kosten: € 89,-



Bestel deze cadeaubon op Belevenissen.nl

8. Barbershop cadeaubon

Een bezoek aan een barbershop is een belevenis die je als man echt een keer mee moet maken en die je niet snel zult vergeten.

Met deze GiftForYou geniet je van een heerlijke was-, knip- of scheerbehandeling. Je voelt je hierna weer heerlijk fris en ontspannen, een echte aanrader dus!

Kenmerken van de Barbershop cadeaubon

  • Een was-, knip- of scheerbehandeling
  • Geldig voor één persoon
  • Deze GiftForYou is een jaar geldig

Kosten: € 29,-



Bestel deze cadeaubon op GiftForYou.nl

7. BONGO Film & Popcorn

Houdt jouw vader ervan om elke keer die nieuwste film te willen zien? En is de bioscoop echt zijn ding? Dan is de BONGO Film & Popcorn cadeaubon een ideaal cadeau voor hem.

Deze cadeaubon geeft recht op een film die draait in een Kinepolis-bioscoop naar keuze voor een persoon, inclusief een popcorn en een drankje. Als je deze cadeaubon aan jouw vader wilt geven kun je hem verrassen met een persoonlijke boodschap die je kunt schrijven op de website van Bongo.

Kosten: €17,90



Bestel deze cadeaubon op Bongo.nl

6. MediaMarkt Cadeaukaart

De MediaMarkt biedt verschillende soorten cadeaukaarten aan. Zo kunt u de cadeaukaart zelf in elke willekeurige MediaMarkt winkel halen. Maar het is sneller en makkelijker om de cadeaukaart online te bestellen en rustig af te wachten tot wanneer de cadeaukaart bij je thuisbezorgd wordt.

De verschillende MediaMarkt cadeaukaarten
Je kunt de MediaMarkt Cadeaukaart in vier verschillende vormen aanschaffen. Zo is er de standaard cadeaukaart, daarnaast kun je een fotocadeaukaart geven waarbij je de cadeaukaart kunt personaliseren door een cadeaukaart met een eigen gekozen foto kunt geven. Een derde optie is om een video cadeaukaart cadeau te geven aan jouw vader. Hierbij kun je een cadeaukaart cadeau geven waarbij je een videoboodschap kunt uploaden. Dit voegt net iets speciaals toe aan de cadeaukaart en maakt het echt persoonlijk. De vierde optie is om de cadeaukaart digitaal te geven (e-voucher). Het voordeel van de e-voucher is dat deze direct beschikbaar en te besteden is.

De voordelen van de MediaMarkt Cadeaukaart

  • Te gebruiken in alle MediaMarkt-winkels, maar ook online in onze webshop en downloadshop.
  • In één keer, maar ook in delen te besteden.
  • Op te laden met elke waarde tussen de €10,- en €150,-
  • Ontvanger kiest zelf uit een assortiment van meer dan 40.000 artikelen.

Kosten: verkrijgbaar vanaf € 10,- tot € 150,-



Bestel deze cadeaukaart op MediaMarkt.nl

5. Bax Music Cadeaubon

Heb je een muzikale vader? Dan hoef je niet verder te zoeken naar een ander cadeau, want de cadeaubon van Bax Music is dan het cadeau wat je moet hebben.

Met de cadeaubon van Bax Music kan je vader zelf iets uitzoeken op de website van Bax Music. Op Bax-Shop.nl verkopen ze bijna alles wat te maken heeft met muziek. Van complete instrumenten tot aan allerlei verschillende accessoires op muziek gebied. Jouw vader zal het cadeau zeker kunnen waarderen omdat het toch vaak lastig is om daadwerkelijk het juiste artikel te kopen. Nu kan hij het zelf uitzoeken, ideaal toch?!

Bax Music verkoopt haar cadeaukaart in vier verschillende uitvoeringen (waardes), namelijk een cadeaukaart ter waarde van € 10,-, € 25,-, € 50,- en de duurste cadeaukaart kost € 100,-.

Kosten: van € 10,- tot € 100,-


Bestel deze cadeaubon op Bax-Shop.nl

4. BONGO Superpapa – Liefste Papa

Heb jij ook een superpapa en wil je hem dat eens duidelijk maken met een mooi cadeau?

Deze Bongo verzamelt allerlei activiteiten waarmee hij zich alleen of in gezelschap eens lekker kan gaan uitleven: naar een voetbalwedstrijd gaan kijken, op avontuur of uit eten gaan, ontspannen in de sauna, … het kan allemaal. Onvergetelijke momenten voor alle soorten papa’s!

Waarschijnlijk vindt iedereen dat zijn of haar vader de aller-allerliefste vader van de hele wereld is. Met meer dan 200 keuzes kan jouw vader met deze BONGO cadeaubon alle kanten op. Perfect voor een vader die veel verschillende interesses heeft.

Kosten: € 34,90



Bestel deze cadeaubon op Bongo.nl

3. Adventure Card

Het cadeau voor stoere vaders die wel van een uitdaging houden. Zelf kiezen uit 101 avontuurlijke belevenissen. Van abseilen, duikintroductie, schieten, tot autoracen en ijsklimmen.

De e-voucher wordt digitaal per mail geleverd (maximaal een half uurtje). Deze speciale e-voucher is leuk vormgegeven en kunt u direct printen om cadeau te geven.

Kosten: verkrijgbaar vanaf € 5,- tot € 150,-



Bestel deze cadeaubon op Doenkado.nl

2. Coolblue cadeaubon

Heb je een vader die houdt van elektronische apparaten is bij Coolblue aan het juiste adres. Coolblue heeft producten in haar assortiment van mobiele telefoons tot bladblazers en alles daar tussenin.

De Coolblue cadeaubon is een leuk cadeau idee voor jouw vader waarmee hij zelf de keuze kan maken. Als de cadeaubon besteld wordt voor 23.59 uur kun je hem de volgende dag al in de brievenbus verwachten. Snel en makkelijk! Daarnaast krijg je twee jaar garantie op de cadeaubon. Coolblue is gekozen tot de beste webwinkel van 2018/1019.
De cadeaubon van Coolblue is verkrijgbaar in vier verschillende waardes, namelijk € 10,-, € 25,-, € 50,- en € 100,-.

Kosten: Verkrijgbaar van € 10,- tot € 100,-



Bestel deze cadeaubon op Coolblue.nl

1. Bierista cadeaubon

Het leukste cadeau voor Vaderdag van 2019 is volgens Cadeaubon.net de Bierista cadeaubon. Is jouw vader een echte bierliefhebber? Geef jouw vader dan de Bierista bieropleiding cadeau en hij kan de opleiding tot Bierista, Meester in Bier online gaan volgen.

De Bierista cadeaubon kan ervoor zorgen dat jouw vader de bier-expert van de familie wordt. De cadeaubon wordt in een mooie cadeaubox geleverd en geeft jouw vader recht op het volgen van de online cursus van Bierista.nl. Niet elke vader zit natuurlijk te wachten op het volgen van een opleiding. Maar deze opleiding zal zeker in de smaak vallen, want dit is namelijk de leukste en lekkerste opleiding van Nederland.

De Bierista cadeaubon in het kort:

  • Smakelijk, leerzaam en verrassend!
  • Eenvoudig thuis meer bierkennis vergaren
  • Na activatie een bierpack met twaalf bieren thuisgestuurd
  • Bij succes een persoonlijke bierdiploma in de bus
  • Eeuwige roem, kortingen en exclusieve uitnodigingen voor bierevents!



Bestel deze cadeaubon op Bierista.nl

Wanneer is het Vaderdag in Nederland?

Vaderdag wordt in Nederland altijd gevierd op de derde zondag in juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande moederdag. Dit jaar wordt Vaderdag in Nederland dus gevierd op 16 juni. In 2020 zal Vaderdag gevierd worden op zondag 21 juni.

Wanneer is het Vaderdag in België?

In België wordt Vaderdag op een andere dag gevierd dan in Nederland, namelijk op de tweede zondag van juni. Vaderdag in België wordt dus dit jaar gevierd op zondag 9 juni. In 2020 zal Vaderdag in België gevierd worden op 14 juni.

Wanneer werd voor het eerst Vaderdag gevierd in Nederland?

De eerste Vaderdag in Nederland werd gevierd in 1937. Toen werd Vaderdag nog gevierd in Oktober, vanaf 1948 is afgesproken door de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten dat Vaderdag zou worden verplaatst naar de derde zondag in juni.