Cadeaubon retourneren

U wilt een cadeaubon retourneren? Dit is in bijna alle gevallen gewoon mogelijk. Hieronder hebben we de voorwaarden beschreven van alle retourmogelijkheden van onze partners.

Albelli.nl

Bij Albelli.nl kunt u producten retourneren. Albelli wil graag dat haar klanten 100% tevreden zijn. Om u zo goed mogelijk te helpen zult u contact op moeten nemen met de klantenservice van Albelli. De klantenservice kunt u bereiken op 020-7083513 (lokaal tafief), via een chat bericht op Albelli.nl of middels een e-mail aan de klantenservice.

Let op: u dient binnen 14 dagen na aankoop van de cadeaubon contact op te nemen met de klantenservice.

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl hanteert een 60 dagen “niet-goed-geld-terug” garantie. Dit betekent dat u kosteloos verkeerd bestelde producten terug kunt sturen. Er hangen wel een aantal voorwaarden aan het retourneren. Deze voorwaarden kunt u hier lezen.

Belevenissen.nl

Diensten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode, dit zijn bijvoorbeeld reizen, evenementen, tickets, e.a. zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht (recht van ontbinding) als bedoeld in artikel 6:230o BW is derhalve niet van toepassing. De uitzondering als bedoeld in artikel 6:230p sub d BW is namelijk van toepassing op de dienstverlening van Belevenissen.nl.

Coolblue.nl

Bij Coolblue doen ze niet moeilijk over retourneren. Wilt u weten hoe het retourproces werkt? Klik dan hier.

Fletcher.nl

Op Fletcher.nl staat niet duidelijk omschreven wat de te volgen stappen zijn om een cadeaukaart te retourneren. Wilt u uw Fletcher cadeaukaart retourneren? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Fletcher via gastensupport@fletcher.nl.

FonQ.nl

U kunt een FonQ giftcard retourneren. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan gesteld. Wilt u meer meer informatie over het retourneren van uw gift card, kijk dan hier.

Houd rekening met het volgende:

  • U kunt uw FonQ giftcard retourneren zonder opgaaf van reden binnen de termijn van 30 dagen (herroepingstermijn).
  • Binnen de zichttermijn van 30 dagen is retourneren gratis. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behoudt FonQ het recht om kosten in rekening te brengen.

GiftForYou.nl

Bij koop op afstand (online bestellingen) heeft men gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan GiftForYou te retourneren. U dient binnen 14 dagen een retourmelding te maken van het product, zodat GiftForYou de cadeaubox kan deactiveren. De cadeaubox hoeft dus niet teruggestuurd te worden naar GiftForYou. Na ontvangst van de retourmelding stort GiftForYou de betaalde prijs terug op de rekening van de klant.

Voor meer informatie, klik hier.

Hema.nl

Op staan hier de vragen en voorwaarden over het retourneren van cadeaukaarten.

 

Hotelbon.nl

Na ontvangst van de Hotelbon of de Hotelbon Jaarkaart heeft u een periode van 14 dagen om de koop daarvan te herroepen, door het invullen en versturen van het herroepingsformulier dat is te vinden op www.hotelbon.nl/herroepingsformulier.
 

Magazinebon.nl

Voor het retour zenden van een magazinebon kunt u contact opnemen met de klantenservice van Magazinebon.nl.