Cadeaubon ruilen

Er zijn een aantal websites waar je cadeaubonnen kunt ruilen tegen een andere cadeaubon. Maar er kleven toch wat nadelen aan het ruilen van cadeaubonnen. Uiteraard moet er precies die juiste cadeaubon zijn die jij wilt hebben. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar de houdbaarheid van de cadeaubon waartegen jij jouw cadeaubon wilt ruilen. En ook de vergoeding die betaald dient te worden voor de omruilactie valt vaak tegen.

Een betere oplossing is om jouw eigen cadeaubon te verkopen voor geld. Een cadeaubon verkopen kan bijvoorbeeld op de website van Wissel.nl. Je kunt dan een aanvraag doen hoeveel jouw cadeaubon waard is en je krijgt een vrijblijvend bod terug. Dus het is eigenlijk geen ruilen, maar je kunt direct wel via Wissel.nl weer een andere cadeaubon met korting terugkopen.


Rekenvoorbeeld:

Verkoop: VVV bon ter waarde van 50 euro

Verkoop je VVV bon ter waarde van 50 euro en ontvang van Wissel.nl 80% x 50 euro = 40 euro op je bankrekening (inclusief gratis verzending naar het antwoordnummer)

Aankoop: een VVV Dinercheque van 50 euro

Koop een VVV Dinercheque van 50 euro in de webshop met 20% korting en betaal 40 euro via iDEAL. Je krijgt de Dinercheque dan per post thuisgestuurd (gratis verzending).

Totale kosten van deze ruiltransactie: 0 euro!