Cadeaubon verkopen

Een cadeaubon verkopen? Stel, je hebt een cadeaubon gekregen, maar je had liever geld gehad. Retourneren is dan vaak niet mogelijk omdat je de cadeaubon niet zelf besteld hebt. Het is ook niet altijd netjes om aan de gever van de bon te vragen of ze jouw cadeau ‘even’ om willen ruilen voor geld.

Er is een oplossing voor dit “probleem”: Wissel.nl. Op Wissel.nl is het mogelijk jouw cadeaubon/cadeaucard te verkopen. Weet wel dat u een bod krijgt op uw cadeaubon en dit uiteraard nooit 100% van de waarde van de bon zal zijn.

Verkoop jouw cadeaubon direct voor geld

Cadeaubon verkopen, hoe werkt dat?

Ga naar het inwissel formulier, selecteer het merk van jouw cadeaubon, de waarde van de bon en of de geldigheid langer of korten dan 4 maanden is. Daarna nog even je naam en e-mail en je zult direct een bod ontvangen per mail. Als je akkoord gaat met het bod ontvang je na het inleveren van jouw cadeaubon(nen) dezelfde dag nog het geld op je rekening. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend.

Bol.com tegoed
In plaats van geld voor je cadeaubon, biedt Wissel.nl je ook de mogelijkheid om je cadeaubon te verkopen voor Bol.com tegoed. Het Bol.com tegoed zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Dus dat is misschien wel iets om over na te denken voordat je het bod accepteert.

Digitaal inwisselen
Jouw cadeaubon kun je digitaal of per post inwisselen. Veel cadeaubonnen kunnen digitaal ingewisseld worden via het inwissel formulier. Als je een cadeaubon/cadeaukaart hebt die geschikt zijn voor online gebruik kunnen die in de meeste gevallen digitaal aangeboden worden. Papieren cadeaubonnen kunnen nooit niet digitaal ingeleverd worden, bijvoorbeeld de oude VVV Cadeaubon of de papieren Boekenbonnen.

Verkoop jouw cadeaubon direct voor geld

Persoonlijk inwisselen
Er is ook een mogelijkheid om uw cadeaubon persoonlijk in te wisselen. Dit is mogelijk op werkdagen van 09.00 uur tot 16.30 uur. Dit kunt u doen op het adres van Wissel.nl (Het Spoor 2 in Houten).


Bekijk al onze cadeaubonnen