Beauty voor één

Verkrijgbaar voor € 20
Bestel op Primera.nl

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Met GiftForYou geef je een onvergetelijk cadeau! Een belevenis voor één of meer personen. Met GiftForYou Beauty voor één kun je je heerlijk laten verwennen met één van de vele wellnessmomenten. Geniet van een massage, kom tot rust met een dagje sauna of laat je verwennen met een beautybehandeling. Keuze uit meer dan 80 beautysalons of wellnesscentra.Inhoud GiftForYou: Een massage, beautybehandeling of dagje sauna, keuze uit meer dan 80 locaties, één jaar geldig na aankoop, voor één persoon.

Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!