Bijenkorf cadeaukaart

Bijenkorf cadeaucard
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 50,-
Bestel op Greetz.nl

Ben je opzoek naar een passend cadeau voor een echte shopaholic? En ken jij iemand voor wie de Bijenkorf het ware shopparadijs is?

Deze cadeaukaart is te besteden in ieder filiaal, online en bij iedere afdeling van de Bijenkorf. In het ruime aanbod kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het assortiment van de Bijenkorf. Of hij of zij nu nieuwe schoenen wil kopen, een keer voor een echte designer tas wilt gaan of nieuwe kleding of gave woonaccessoires wilt aanschaffen. Met de cadeaukaart van de Bijenkorf geef je het perfecte cadeau aan de shopliefhebber.

Over Bijenkorf:
Met de cadeaukaart van de Bijenkorf kan je terecht bij alle filialen van de Bijenkorf, maar ook op de webshop kan je deze cadeaukaart gebruiken. De Bijenkorf heeft een gigantisch aanbod aan kleding, design, woonaccessoires en nog veel meer.

Greetz is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Greetz is de ultieme ‘attentservice’. Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Verras iemand met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!