Boekenbon Cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 5
Bestel nu

De Nederlandse Boekenbon is een van de oudste en bekendste cadeaubonnen van Nederland. De ontvanger kan zelf heerlijk zelf leuke boeken uitzoeken.

Met de Nederlandse Boekenbon geef je een wereld aan boeken cadeau! De vrije waarde cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met ieder gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 150,-.

  • De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart.
  • Inwisselbaar bij ruim 1.500 winkelketens, boekhandels en webshops voor alle boeken en e-boeken.

De Nederlandse Boekenbon is non-profit en stelt zich maatschappelijke ontwikkeling en leesbevordering ten doel.
De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden.

Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!