BONGO Droomweekend in Parijs

Verkrijgbaar voor € 229,90
Bestel op Bongo.nl

Deze Bongo geeft recht op een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt.  

Parijs in al zijn pracht en praal beleven en 's avonds nagenieten in een luxueus hotel dat kun je met de Bongo Droomweekend in Parijs. 's Ochtends wacht je een heerlijk ontbijt en begin je helemaal uitgeslapen en verkwikt aan je nieuwe avonturen in de stad die je blijft betoveren.

Tags: Lekker weg

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!