BONGO Film & popcorn

Verkrijgbaar voor € 14,90
Bestel op Bongo.nl

De cadeaubon geeft recht op een filmticket met popcorn en frisdrank voor één persoon bij een van de geselecteerde cinema's.

Kijk je graag naar een bloedstollende thriller of toch liever naar een romantische komedie? Deze bon belooft je een portie filmplezier met heerlijke popcorn en een frisdrank in een van de geselecteerde bioscopen. Installeer je in een van de knusse zeteltjes en geniet van een fijne filmervaring. Wij wensen je alvast veel kijkplezier! De cadeaubon geeft recht op een bioscoopticket* in een van de elf Belgische Kinepolis-complexen, een flesje frisdrank en een portie popcorn. * Enkel geldig voor gewone filmvoorstellingen, niet voor speciale events. Een supplement wordt aangerekend bij 3D-films, bij speciale vertoningen en bij films die 2.15 uur of langer duren. Klik hier voor een overzicht van de supplementen .

Tags: Belevenis

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!