BONGO Gourmet Burger

Verkrijgbaar voor € 34,90
Bestel op Bongo.nl

De bon geeft recht op een luxeburger voor twee personen in een van de geselecteerde restaurants.

Zin in een lekker stukje vlees op een krokant broodje met een frisse salade en goudgekleurde frietjes? Dan is deze bon met hippe burgerrestaurants ideaal voor jou. Voor een goede burger van kwaliteit in een trendy restaurant hoef je niet langer naar grootsteden als Londen, Berlijn of New York. Ook hier vind je talrijke burgerzaken waar geen commerciële fastfood op het menu staat, maar wel heerlijke hamburgers met een grote H. Zowel tijdloze klassiekers als bijzondere creaties sieren de kaart.

Tags: Belevenis

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!