BONGO Paintball & Lasergame

Verkrijgbaar voor € 99,90
Bestel op Bongo.nl

Deze bon geeft recht op een spannende schietsessie voor een persoon of meer op een van de geselecteerde adressen.

Wie al eens een spelletje paintball of lasershooten heeft geprobeerd, weet dat dit een onvergetelijk avontuur is waarbij de adrenaline door je lijf giert. Ideaal voor wie zich eens volledig wil uitleven. Trek een sprintje en verschalk je achter een van de obstakels op het terrein om je tegenstander goed in het vizier te houden. Maak je op voor een gevecht op het scherpst van de snee en ga voor de overwinning!

Tags: Belevenis

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!