BONGO Weekend Berlijn

Verkrijgbaar voor € 139,90
Bestel op Bongo.nl

De cadeaubon geeft twee personen recht op één of twee overnachtingen inclusief ontbijt in een van de geselecteerde hotels.

Shoppen in Charlottenburg, restanten van de Muur bekijken in Prenzlauer Berg, clubben in Kreuzberg of chillen op Tempelhof… De verschillende buurten van Berlijn zijn zo divers dat de stad werkelijk voor iedereen iets te bieden heeft. Trek eropuit voor twee of drie dagen en ontdek de rijke geschiedenis van de hoofdstad van Duitsland.

Tags: Lekker weg

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!