BONGO Weekend Limburg

Verkrijgbaar voor € 89,90
Bestel op Bongo.nl

Deze bon geeft recht op een overnachting met ontbijt voor twee personen in een van de geselecteerde hotels.

De Limburgse gastvrijheid, gecombineerd met de Limburgse diversiteit vormt een waar succesrecept. Deze streek lokt fietsers en wandelaars langs bossen, duinen en heuvels. Waar de bloesems in de lente met alle aandacht gaan lopen, staat de bloeiende heide in de nazomer volop in de schijnwerpers. Ook cultuur- en winkelliefhebbers komen hier aan hun trekken in historische steden als Hasselt en Masstricht. Met je giftcard logeer je in een gezellig hotel en geniet je op je eigen tempo van Limburg.

Tags: Lekker weg

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Nu met 15% korting met kortingscode: XMAS15-NL Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!