€ 10,- Facebook cadeaukaart

Verkrijgbaar voor € 10
Bestel nu

Cadeaubonnen van Facebook. De snelle en gemakkelijke manier om elementen in je favoriete spellen te kopen. Meer spellen, meer vrienden en meer pret.InstructiesOm je Facebook Gift Card in te wisselen:1. ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem.2. volg de gebruiksinstructies.3. vul de PIN-code op de achterkant van deze kaart in wanneer hierom gevraagd wordt.VoorwaardenHet gebruik van deze kaart betekent acceptatie van de volgende voorwaarden:Deze kaart mag op Facebook alleen gebruikt worden door personen van 13 jaar en ouder. Om deze kaart in gebruik te nemen ga je naar www.facebook.com/giftcards/redeem. Toegang tot het Internet is hiervoor een vereiste (extra kosten kunnen geheven worden). De volledige waarde van deze kaart wordt op het moment van het invoeren van de PIN-code in mindering gebracht. Het is niet mogelijk de waarde van de kaart in delen te gebruiken. Deze kaart is niet inwisselbaar voor contant geld en kan ook niet geretourneerd worden voor terugbetaling in contanten, geruild worden of worden doorverkocht (tenzij toegestaan door de wet). De datum van uitgifte van deze kaart is de datum van aankoop, zoals weergegeven op het aankoopbewijs. Voor verloren, gestolen, beschadigde kaarten of voor kaarten die zonder toestemming zijn gebruikt zal geen vergoeding of krediet worden verstrekt. Op het gebruik van deze kaart zijn de Facebook Betalingsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden zijn te vinden op www.facebook.com/payments_terms . Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving en voorzover toegestaan door de toepasselijke wet- en regelgeving. Deze kaart wordt uitgegeven door Facebook Payments Inc.

Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!