GezondheidsBon

Verkrijgbaar vanaf € 5 t/m € 150
Bestel nu

Ondersteun jouw vrienden, familie en collega’s in een gezonde levensstijl met een GezondheidsBon. Het aanbod van de GezondheidsBon bestaat uit meer dan 100.000 producten, zowel online te bestellen of bezoek één van de meer dan 100 locaties.

Van yoga of bootcamp-les tot superfood of bio cosmetica en van een dagje spa tot aan een kookboek met gezonde recepten, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het geven met maar één cadeau!

Het aanbod is onderverdeeld in de categorieën: Voeding & Ondersteuning, Sport & Fitness, LifeStyle Support, Yoga & Pilates, Personal Care, Boeken & Magazines, Buitenleven, Wellness & Sauna, Medisch en Duurzaamheid.

Kies zelf de welk bedrag je op de GezondheidsBon wilt zetten vanaf € 5,- en tot € 150,-.

Geldigheid
Een GezondheidsBon is 2 jaar geldig na aankoop.

Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!