Hotel Jaarkaart

Verkrijgbaar voor € 79,95
Bestel op hotelbon.nl

Gratis overnachten in een hotel? Het is mogelijk! Met de Hotelbon Jaarkaart kunt een jaar lang onbeperkt genieten voor 2 personen.

Gratis overnachten met de Hotel Jaarkaart?

Hoteliers hebben een hekel aan lege hotelkamers. Om die reden zijn ze graag bereid om deze kamers exclusief ter beschikking te stellen aan de Hotel Jaarkaart houders.
Met een Hotel Jaarkaart kunt u met 2 personen gedurende 1 jaar zo vaak als u wilt overnachten in de hotels. U zult nu wel denken dat er een addertje onder het gras zit. Wij van Cadeaubon.net kunnen u verzekeren dat dit niet het geval is. De enige voorwaarde wat het hotel stelt aan de overnachting is dat u zowel moet dineren als ontbijten in het hotel. En aangezien u toch zult moeten eten is dat geen onoverkomelijk probleem toch?

Daarnaast krijgt u bij een Hotel Jaarkaart een gratis fietspas waarmee u 1 dag 2 huurfietsen kunt gebruiken.

Kenmerken van de Hotel Jaarkaart

  • Gratis een jaar lang onbeperkt overnachten voor twee personen
  • Gratis 1 dag huurfietsen (of upgrade naar E-Bikes) bij deelnemende hotels
  • Gratis 1 unieke legpuzzel
  • Gratis hotelgids

Hotelbon is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Hotelbon biedt mensen de mogelijkheid om gratis te overnachten in aangesloten hotels in binnen- en buitenland. Met een Hotelbon Voucher of Hotelbon Jaarkaart kunt u gebruik maken van hotelkamers die anders leeg zouden staan. De overnachting in het hotel is dan gratis, de voorwaarde is wel dat u zowel moet ontbijten als dineren in het restaurant. Zo betaald u niet voor de overnachting, maar wel voor het eten. De aangesloten hotels zijn voornamelijk ANWB-erkend en variëren van gezellige familiehotels tot luxe 4-sterrenhotels.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!