Hotelbon voucher

Verkrijgbaar voor € 44,95
Bestel op hotelbon.nl

Met 2 personen gratis verblijven in een hotel? Het kan met de nieuwe digitale Hotelbon voucher. Met de Hotelbon voucher kunt u direct online boeken of een hotel aanvragen.

Gratis overnachten, hoe zit dat?
Hoteliers hebben een hekel aan lege hotelkamers. Om die lege kamers op te vullen kunnen mensen met een Hotelbon voucher gratis 3 hotelovernachtingen boeken. De enige voorwaarde die het hotel van uw keuze aan uw bezoek stelt is dat u dient te dineren als ook te ontbijten in het hotel. En eten moet u toch, dus dat lijkt ons een niet al te groot probleem toch?

Koop nu snel een Hotelbon voucher en ga lekker een hotel boeken!

Kenmerken

 • Keuze uit meer dan 2000 hotels in Europa
 • Direct online boeken en aanvragen
 • De digitale voucher wordt direct in uw profiel opgeslagen
 • Reserveren met slechts 3 klikken
 • Hotelbon is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

  Hotelbon biedt mensen de mogelijkheid om gratis te overnachten in aangesloten hotels in binnen- en buitenland. Met een Hotelbon Voucher of Hotelbon Jaarkaart kunt u gebruik maken van hotelkamers die anders leeg zouden staan. De overnachting in het hotel is dan gratis, de voorwaarde is wel dat u zowel moet ontbijten als dineren in het restaurant. Zo betaald u niet voor de overnachting, maar wel voor het eten. De aangesloten hotels zijn voornamelijk ANWB-erkend en variëren van gezellige familiehotels tot luxe 4-sterrenhotels.

  Cadeaubon verkopen voor geld?

  Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

  Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!