Intratuin cadeaukaart

Intratuin cadeaukaart
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 50,-
Bestel op Greetz.nl

Zijn je vrienden, familieleden of iemand anders in je omgeving verhuisd of gaan samenwonen? Dan kunnen ze vast nog een leuke plant, bloempot of andere woonaccessoire gebruiken.
Laat het ze zelf uitkiezen met de handige Intratuin cadeaukaart. De cadeaukaart is te besteden in één van onze winkels of bij een online bestelling. De cadeaukaart zit in het bijgevoegde hoesje.

Zo werkt het

  • Kies zelf een gewenst bedrag tussen 5.- en 150.- en het juiste aantal kaarten.
  • De kaart wordt per post verstuurd en de activeringscode ontvang je per mail. De cadeaukaart kan vervolgens online geactiveerd worden.
  • Het tegoed kan in delen besteed worden en is onbeperkt geldig.

Vandaag de dag heeft Intratuin al 65 vestigingen, zodat er altijd een winkel in de buurt is. De cadeaukaart kan je ook gebruiken op de Intratuin webshop!

Greetz is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Greetz is de ultieme ‘attentservice’. Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Verras iemand met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!