Keuze cadeaubon t.w.v. 15,-

Verkrijgbaar voor € 15
Bestel op belevenissen.nl

Met de Belevenissen Keuze Cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit een groot aanbod unieke belevenissen op Belevenissen.nl.

De waarde van de Belevenissen Keuze Cadeaubon kunt u zelf bepalen De ontvanger kan dan een belevenis kiezen ter waarde van het door u gekozen bedrag.

De meest populaire belevenissen zijn oa. Ferrari rijden, indoor Skydiven, een heerlijk weekendje-weg, of motorrijden zonder rijbewijs. Ook is er keuze uit unieke overnachtingen, super romantisch uit eten of spannend en veel actie en sensatie.

Met een belevenis geeft u iets unieks cadeau. Een herinnering voor het leven.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!