Klus Cadeau

Klus cadeau
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 50,-
Bestel op Greetz.nl

Het Klus Cadeau is het ideale cadeautje voor de klussers onder ons! Verras iemand die graag in en rond het huis aan het klussen is met deze gift card.

De ontvanger kan zelf een keuze maken uit het ruime assortiment van de vier bouwmarktketens met tientallen vestigingen die meedoen in Nederland én in de webshop. Zo weet je zeker dat hij of zij iets aan jouw cadeau heeft. Klus Cadeau is een open waarde cadeaukaart die te besteden is bij alle winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach.

De ontvanger van de cadeaukaart heeft keuze uit het gehele assortiment van deze bouwmarkten en doe-het-zelfwinkels. Van gereedschap en verf tot aan meubelen en tuinverlichting; de ontvanger kiest zelf zijn of haar gewenste product(en). De waarde van de cadeaukaart kan de gever zelf bepalen, want de kaart is oplaadbaar tussen de €5;- en €150;-. Klus Cadeau is in de winkel en online te koop in verschillende varianten, namelijk in een giftbox, in een envelop en als digitaal gift.

Greetz is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Greetz is de ultieme ‘attentservice’. Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Verras iemand met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!