Logeren & Dineren

Verkrijgbaar voor € 139,90
Bestel op Primera

Ga er even tussenuit met Logeren & Dineren van GiftForYou en maak een herinnering om nooit te vergeten. Geniet samen van een heerlijk diner en ontspannen overnachting in hotels in Nederland, België of Duitsland. Van hotels midden in de stad tot hotels gelegen in de natuur. De keuze is aan jou!Kijk voor meer informatie over de deelnemende locaties op giftforyou.nl. GiftForYou Dagje Sauna is te koop in de winkels van Primera.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!