Primera Keuze cadeaukaart

Verkrijgbaar voor € 5
Bestel nu

Primera Keuze cadeaukaart is Giftcard van het Jaar 2017!

Wanneer je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit het grootste assortiment cadeaukaarten, is de Primera Keuze cadeaukaart de ideale oplossing!

Met de Keuze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera zoals Bol.com, Media Markt, HEMA, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Nationale Bloemenbon, Karwei, Wehkamp.nl, Nationale Sauna cadeaubon, iTunes Gift Card en vele anderen…

De Keuze cadeaukaart is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de € 5,- en € 150,-. De Primera Keuze cadeaukaart is te verzilveren bij meer dan 500 Primera winkels en online te verzilveren op Primera.nl.

 • In delen te besteden
 • Onbeperkt geldig
 • Bij zakelijke bestellingen vanaf €2.000,- ontvangt u gratis het Primera Keuze cadeaukaart cadeaudoosje.

  Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

  Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

  Cadeaubon verkopen voor geld?

  Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

  Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!