Sport&Fit cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 5 t/m € 150
Bestel nu

Sport&Fit Cadeau, dé cadeaukaart voor elke sportieveling!

Ben je toe aan nieuwe loopschoenen, zoek je een hippe tennis outfit, voetbalschoenen, skikleding, een trendy joggingpak, fietsaccessoires, zwemkleding…. Deze cadeaukaart kan besteed worden bij honderden sportieve winkels, waaronder bij alle vestigingen van SPORT 2000, Run2Day, Profile De Fietsspecialist, Van Tilburg Sport en Topshelf Megastores. Deze cadeaukaart is óók te besteden bij diverse sportieve webshops zoals avantisport.nl , vantilburgonline.nl en sport2000.nl. Sport&Fit Cadeau is 1 jaar te verzilveren vanaf de dag van aankoop.

Pssst… niet doorvertellen, maar ook als je wat minder sportief bent, kun je met Sport&Fit Cadeau je hart ophalen. Vantilburgonline.nl, de webshop van de grootste modewinkel van Nederland, voert naast vele bekende sportmerken namelijk ook nog honderden andere bekende modemerken voor mannen, vrouwen en kids.

Primera.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Primera is, met meer dan 500 fysieke winkels in Nederland, misschien wel de grootste aanbieder van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Met meer dan 160 cadeaubonnen in hun assortiment, uiteenlopend van de VVV Cadeaukaart tot aan de Primera Keuze Cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart kan kopen, hebben ze voor iedere aangelegenheid wel een geschikt cadeau.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit "probleem" hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!