Cadeaukaart

Cadeaukaarten kopen

Een cadeaukaart kopen is eenvoudig en snel, en valt altijd in de smaak. De ontvanger van de cadeaukaart heeft vaak zelf de keuze of deze wordt ingeruild bij een winkel, webshop, restaurant of evenementenlocatie. Er zijn cadeaukaarten waarmee je een lekker een weekendje weg kan of culinair kan gaan genieten of ontspan lekker met een beauty, wellness of sauna cadeaukaart. Neem een kijkje in ons complete cadeaukaarten overzicht en kies uit ons ruime assortiment.

Via onze website bestel je eenvoudig en snel alle populaire cadeaukaarten online. Wij hebben een aanbod van meer dan 500 cadeaukaarten zodat u altijd een passend geschenk kan geven. Bijvoorbeeld de cadeaukaart van een grote winkel als Bol.com, HEMA of Coolblue. Of geef een unieke belevenis cadeau met de ‘Belevenissen.nl keuze bon‘. Ons volledige aanbod cadeaukaarten zijn ook in te wissel en te ruilen voor geld.

Cadeaukaart verkopen

Een cadeaukaart verkopen? Stel, je hebt een cadeaukaart gekregen, maar je had liever geld gehad. Retourneren is dan vaak niet mogelijk omdat je het cadeau niet zelf besteld hebt. Het is ook niet altijd netjes om aan de gever van de bon te vragen of ze jouw cadeau ‘even’ om willen ruilen voor geld. Hier is een oplossing voor: Wissel.nl. Via deze website is het mogelijk jouw cadeau te verkopen. Houd er wel rekening meer dat u een bod krijgt en dit uiteraard nooit 100% van de waarde van de kaart zal zijn.

Top 10 cadeaukaarten

1. Bol.com cadeaukaart


2. Coolblue cadeaubon


3. HEMA eGift


4. Belevenissen.nl keuzecadeaubon


5. MediaMarkt cadeaukaart


6. Wehkamp cadeaucard


7. Adventure card


8. Bierista cadeaubon


9. Cryptokado


10. Voetbalshop.nl cadeaucard