Amac Giftcard

Amac Giftcard
Verkrijgbaar vanaf € 5,-
Bestel op Amac.nl

Met een Amac Giftcard maak je iemand ontzettend blij die van Apple producten houdt. Bij Apple producten kun je denken aan de nieuwste iPhone, een handige iPad, de coole Apple Watch of de supersnelle Macbooks. De ontvanger van de Amac Giftcard zal dit cadeau altijd kunnen waarderen.

Het geschenk voor al je Amac aankopen

De Amac Giftcard is een betaalmiddel met een unieke code, die niet persoonsgebonden is. Dit maakt de Amac Giftcard het ideale geschenk. Het saldo hoeft niet in één keer te worden verbruikt, waardoor je eenvoudig verschillende aankopen kunt doen met dezelfde cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan accessoires, hoesjes, kabeltjes, hoofdtelefoons en nog veel meer!

Waar is de Amac giftcard te koop?

De Giftcard kan vooralsnog alleen in één van de 47 Amac Stores worden aangeschaft en ingewisseld.

Amac is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Amac is een Apple Authorised Service Provider die jou kunnen helpen bij de reparatie van jouw Apple product. Ook hebben ze 47 Amac Stores verspreid over heel Nederland. Ze hebben naast de officiële Apple producten ook een uitgebreid aanbod van accessoires van andere merken die geschikt zijn voor uw Apple product.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!