Bax Music Cadeaubon €25,-

Verkrijgbaar voor € 25,-
Bestel op bax-shop.nl

Wat natuurlijk ideaal is, is dat Bax Music cadeaubonnen verkoopt. Ideaal omdat je als gever van een cadeaubon altijd een goed cadeau hebt. Zo kan de ontvanger de cadeaubon gebruiken om iets op de webshop van Bax Music aan te schaffen. Zo is het cadeau altijd geslaagd.

  • Cadeaubonnen zijn alleen tegen producten inwisselbaar, niet tegen geld.
  • Een cadeaubon is eenmalig te gebruiken. Besteed je de bon niet volledig, dan houd je dus geen tegoed over.
  • Een cadeaubon is alleen geldig in de webshop waar je hem gekocht hebt. Een bon van bijvoorbeeld Bax-shop.nl is dus alleen in onze .NL-webshop te besteden (of in een van onze vestigingen).

Er zijn vier verschillende Bax Music cadeaubonnen verkrijgbaar, namelijk:

Bax Music cadeaubon inwisselen

Als je een cadeaubon van Bax Music hebt ontvangen kun je deze gebruiken als betaalmiddel in de webshop en winkels van Bax Music. Op de cadeaubon staat een code die tijdens het bestelproces ingevoerd kan worden. De waarde van de cadeaubon wordt dan van het totaalbedrag afgetrokken.

Hoe moet ik mijn bon of code inwisselen?

  1. Heel simpel. Ga naar je winkelwagen en je komt terecht in de eerste stap van het bestelproces.
  2. Meteen in dit eerste scherm voer je de code in: klik op Cadeaubon / kortingscode invoeren (dit vind je linksboven het totaalbedrag).
  3. Klik op activeer code.
  4. Als het goed is, wordt het kortingsbedrag nu vermeld boven het ‘Subtotaal inclusief BTW’.
  5. Je kunt verder gaan met bestellen!

Categorieën

Muziek Vaderdag

Bax Music is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Bax Music is in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dit houdt in dat de werkwijze en voorwaarden die ze hanteren jaarlijks worden gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Op deze manier biedt Bax Music u een betrouwbare en veilige manier van online winkelen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!