Bierista cadeaubon

Bierista Cadeaukaart
Verkrijgbaar voor € 125,-
Bestel op bierista.nl

Is de Bierista Bieropleiding niet voor jou weggelegd? Of heb je de opleiding zelf gevolgd en moet iemand uit jouw familie- of vriendenkring deze opleiding ook echt volgen? Dan kun je onze bieropleiding ook cadeau geven! Jij schaft de Bierista Bieropleiding ter waarde van €125,- als cadeaubon aan en de gelukkige ontvanger kan deze wanneer het hem of haar uitkomt verzilveren. Dat is nog eens leuk aan een opleiding beginnen!

Bierista opleiding

Zoek je hét perfecte cadeau voor een bierliefhebber en ben je het eigenlijk wel zat om elke keer weer naar de slijterij te gaan om een geschikt cadeau uit te zoeken? Het is waarschijnlijk elke keer hetzelfde verhaal als je bij de slijterij staat: wat moet ik in vredesnaam nu weer halen voor hem/haar?! Ja, hij/zij houdt van bier, maar van alle soorten bier? Waarschijnlijk kent u deze gedachtegang wel. Maar nu is daar de perfecte oplossing: geef een complete opleiding cadeau! Een bieropleiding welteverstaan!


Complete opleiding

Met deze Bierista cadeaubon geeft u de ontvanger de complete Bierista Bieropleiding cadeau. De ontvanger van de cadeaubon wordt na het verzilveren ervan een cursist die net als alle andere Bierista cursisten de complete opleiding gaat bewandelen.

Geldigheid Bierista cadeaubon

De Bierista cadeaubon is tot en met 12 maanden (1 jaar) na aankoop geldig. Voorbeeld: wordt de cadeaubon aangeschaft op 1 juni 2019, dan kan de cadeaubon verzilverd worden tot 1 juni 2020. De cadeaubon kan overigens niet ingewisseld worden voor geld.

Algemene voorwaarden Bierista cadeaubon

Meer informatie over de algemene voorwaarden van de Bierista cadeaubon vindt u hier.

We wensen je natuurlijk heel veel plezier bij het geven van dit cadeau!

Bierista is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Bierista is de grootste en de leukste erkende online bieropleiding van van Nederland. In de Bierista Bieropleiding doe je veel kennis op over bier, krijg je leuke weetjes en feitjes aangereikt en krijg je tal van praktische tips. Met je officiële Bierista Bierdiploma zet jij een eerste stap in de richting misschien wel een carrière als biersommelier. De Bierista Bieropleiding is sowieso een goede investering. Los van alle bierkennis krijg je ook heel veel voordeel. Je krijgt uitnodigingen voor gratis proeverijen, rondleidingen, gratis tickets en veel voordeel op je bieraankopen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!