Weekend Zeeland

Verkrijgbaar voor € 99,90
Bestel op Bongo.nl

Vlak over de grens van België kun je aan de Zeeuwse kust heerlijk uitwaaien tijdens een gezellige strandwandeling.

Hoewel Zeeland voor een derde uit water bestaat, is er veel meer dan enkel zee. Fietsen door het bos- of duinlandschap of een bezoekje aan een van de nostalgische dorpen en historische steden die het landschap opfleuren. Zeeland heeft echt alles voor een zalig verblijf. Na een uitgebreid ontbijt, krijg je nog meer energie van de zilte zeelucht!

Categorieën

Kerst Lekker weg

Bongo.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Een cadeaubon van Bongo kun je eenvoudig en veilig online kopen. Wil je jouw cadeau persoonlijk geven? Bestel dan een Bongo-bon per post: voor 13 uur besteld = de volgende dag bezorgd. Ben je te laat of kun je jouw cadeau niet persoonlijk geven? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!