Cameraland cadeaubon

Camerland.nl cadeaubon
Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 500,-
Bestel op Cameraland.nl

Met een Cadeaubon van Cameraland geef je een ander of jezelf een geweldig geschenk. Het voordeel van een cadeaubon is dat de ontvanger zelf kan bepalen wat hij of zij het liefste aanschaft.

En met een keuze uit duizenden artikelen, is er altijd wel iets te vinden waar hij of zij blij van wordt. Je geeft dus nooit het verkeerde cadeau en je voorkomt hierdoor vervelende situaties waarin iemand moet doen alsof hij of zij heel blij is met jouw presentje. Van een Cameraland Cadeaubon wordt de ontvanger oprecht blij!

Voorwaarden:

  • De bonnen zijn geldig tot drie jaar na aankoop.
  • Je kan meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd gebruiken, door de codes één voor één in te voeren
  • Rest bedragen blijven actief en zijn binnen drie jaar te besteden.

Hoe werkt de Cameraland cadeaubon?

Wanneer je een cadeaubon bestelt, geef je een mailadres op waar wij een unieke kortingscode naar toe sturen. Deze code kan gebruikt worden voor de aanschaf van artikelen binnen de webshop. De waarde van een cadeaubon is gekoppeld aan de unieke code die per mail wordt verstuurd.

Cameraland is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Cameraland is een camerawinkel gevestigd in Alkmaar, beter bekend als dé snoepwinkel voor fotografen en videografen van ieder niveau. Je vindt bij Cameraland van alles op het gebied van fotografie en videografie, zowel in de winkel als in de webshop. Bovendien hebben ze de kennis en kunde om je perfect te adviseren over alles op het gebied van foto en video.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!