Coolblue Cadeaubon

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-
Bestel op Coolblue.nl

Ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag of zomaar als verrassing? Weet je alleen niet zo goed wat je moet kopen of wat iemand graag zou willen? De Coolblue cadeaubon is een leuk cadeau idee voor jou waarmee iemand zelf de keuze kan maken.

De ontvanger kan tijdens het inruilen van de cadeaubon zelf kiezen uit duizenden producten in de webwinkel van Coolblue. Van spullen voor in de keuken en de tuin tot gadgets en computer gerelateerde producten. Er zit altijd wel iets leuks bij voor de ontvanger van de Coolblue cadeaubon.

Koop er iets moois van.

Coolblue.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Coolblue behoort tot de grootste webshops van Nederland en heeft daarnaast ook nog 6 fysieke winkels. Deze winkels kunt u vinden in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. U kunt uw cadeaubon dus zowel online als in één van hun fysieke winkels gebruiken. Daarnaast doet Coolblue niet moeilijk over retourneren mocht het cadeau uiteindelijk toch niet bevallen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!