Crypto kadobon (digitaal)

Crypto Kadobon digitaal
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 250,-
Bestel op cryptokado.nl

De crypto kadobon is een cadeaubon waarmee je gemakkelijk crypto currencies koopt op het platform coingarden.nl. De cadeaubon werkt zoals een normale cadeaubon.

Je kiest producten voor in je winkelmandje (in dit geval crypto munten) en aan het einde van het bestelproces verminder je het te betalen bedrag met je cadeaubon. De eindgebruiker ontvangt een account waarmee hij inlogt en de waarde van zijn crypto munten 24/7 kan volgen.

Cryptokado biedt 2 producten aan. Een fysieke cadeaukaart en een digitale cadeaubon:

Fysieke crypto cadeaukaart

  • een cadeau tegoed van €25
  • in te wisselen tegen populaire crypto currencies op coingarden.nl (momenteel Bitcoin, ethereum en ripple)
  • wordt verstuurd in gouden envelop voorzien van uniek cadeaunummer

Digitale crypto cadeaubon

  • een zelf te kiezen cadeaubon tegoed tussen €15 en €500
  • wordt per e-mail opgestuurd direct na betaling

Met de digitale crypto kadobon heb je binnen enkele minuten een origineel kado in je mailbox. Je kunt kiezen om de bon direct naar de ontvanger te sturen met een eigen bericht of je kunt hem naar jezelf sturen. Als je de kadobon naar jezelf stuurt, ontvang je van ons ook een mooi opgemaakte pdf die je kunt uitprinten. Handig voor als je last-minute nog een kado nodig hebt!

Cryptokado is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Cryptokado richt zich op een brede doelgroep die ze op een makkelijke manier willen introduceren met crypto currencies. Hun hele beleving is gericht op processen waarmee iedereen bekend is. Hierbij staan eenvoud en veiligheid voorop. Complexe processen verplaatsen ze naar de achtergrond, zodat het aan en verkopen van crypto currencies voor iedereen toegankelijk wordt.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!