fonQ Giftcard

fonQ giftcard
Verkrijgbaar vanaf € 17,50 t/m € 150,-
Bestel op fonQ.nl

Waar feest is, zijn cadeaus. En laat fonQ nu een ruim assortiment hebben met de mooiste producten om cadeau te geven. Wil je er zeker van zijn dat jouw cadeau in de smaak valt? Geef de fonQ giftcard en laat de gelukkige ontvanger zelf het perfecte cadeau uitzoeken. Met een fonQ giftcard heeft u de keuze uit 60.000 producten op fonQ.nl

Je bestelt de fonQ giftcard eenvoudig online in onze shop of bij één van de fysieke verkooppunten. Wil je toch nog een poging wagen voor het vinden van het perfecte cadeau? Wij helpen je graag met de fonQ cadeauzoeker. Vink je cadeaubudget aan en voeg het type persoon waarvoor je een cadeau zoekt toe: wij tonen je vervolgens de leukste cadeau-opties.

Mooie gelegenheden voor de fonQ giftcard:

  • Relatiegeschenk
  • Kerstgeschenk
  • Jubileum
  • Afscheidscadeau
  • Housewarming
  • Huwelijk
  • Bedankje, zomaar of verrassing!

Koop de fonQ Giftcard op fonQ.nl

fonQ.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

fonQ is een verrassend en inspirerend online warenhuis met ruim 60.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar een handig keukenhulpje, unieke gadget of net die finishing touch voor jouw interieur. In 2016 zijn ze, tijdens de Thuiswinkel Awards 2016, uitgeroepen tot de beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' . Daarnaast is fonQ zowel in 2016-2017 en 2017-2018 verkozen tot beste webshop in wonen tijdens de ABN AMRO Webshop Awards.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!