Green Lifestyle Store Giftcard

Green Lifestyle Store Giftcard
Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 50,-
Bestel op greenlifestylestore.nl

Iedereen heeft toch recht op een dosis geluk en gezondheid?
Daarom biedt Green Lifestyle Store de mogelijkheid om dit cadeau te geven. In de vorm van een giftcard of een levensechte plant, SUCCES VERZEKERD!


Persoonlijk berichtje?

Het wordt nog een stukje leuker als je een persoonlijk berichtje voor de ontvanger achterlaat. Als je dit wilt, noteer dan je tekst in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Dan wordt jouw boodschap aan de gift card of plant toegevoegd.

Rechtstreeks naar de ontvanger?

Wil je het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen? Zorg er dan voor dat jouw adres het factuuradres is en het afleveradres die van de ontvanger.

Green Lifestyle Store is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Green lifestyle store is ontstaan vanuit de passie voor interieur. Daarnaast staat gezond leven hoog op onze prioriteitenlijst, helemaal in ons drukke bestaan. Een huis is pas een thuis wanneer je er echt tot rust kunt komen en daar horen planten bij.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!