Hema eGift

HEMA.nl
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 100,-
Bestel op Hema.nl

Met de HEMA cadeaukaart geeft u de ontvanger de mogelijkheid om iets leuks uit te zoeken bij iedere HEMA in alle landen waar met de Euro wordt betaald.

Met het uitgebreide assortiment van HEMA kan de ontvanger bijvoorbeeld nieuwe schoolspullen halen of misschien wel een leuke set borden voor de uitzet. HEMA heeft een assortiment vol originele cadeaus, dus altijd een geslaagd cadeau.

De HEMA eGift is een digitale cadeaubon die u direct naar de ontvanger kunt laten mailen.

Hema.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Bij de HEMA kun je voor alles terecht. Van kleding en woonartikelen tot foto's en gebak. Ook voor originele cadeaus ben je bij HEMA aan het juiste adres. Met de HEMA cadeaukaart slaag je dus altijd. En shoppen kan door heel Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en zelfs in Spanje.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!