Intertoys kadokaart

Intertoys Kadokaart
Verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 150,-
Bestel op Intertoys.nl

De Intertoys kadokaart is het allerleukste cadeau om te geven en natuurlijk ook om te krijgen! Met de Intertoys kadokaart kies je zelf het perfecte cadeau in alle winkels van Intertoys of op Intertoys.nl.

De voordelen van een Intertoys kadokaart:

  • Verkrijgbaar in alle Intertoys winkels
  • Je bepaalt zelf het saldo tussen € 5 en € 150 euro
  • In één keer of in delen te besteden te besteden in alle Intertoys winkels of op Intertoys.nl
  • 3 jaar geldig van het moment van aankoop
  • Oneindige keuze uit al het speelgoed en de nieuwste games!

Let op! De Intertoys kadokaart uitgegeven voor het faillissement van Intertoys Holland BV zijn niet meer geldig. Het saldo op deze kaart is komen te vervallen. Dit geldt ook voor de Bart Smit, Toys XL en combinatiekaarten.

Categorieën

Voor een kind

Intertoys is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Intertoys is weer terug van weggeweest. Ging de grootste keten van speelgoedwinkels aan het begin van het jaar nog failliet, tegenwoordig is Intertoys overgenomen door de Blokker en zijn ze bezig met een comeback om weer het straatbeeld te domineren. Op dit moment heeft Intertoys meer dan 200 vestigingen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!