Magazinebon “Gefeliciteerd”

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-
Bestel op magazinebon.nl

U wilt graag iemand feliciteren op een originele manier? Wij van Cadeaubon.net hebben speciaal voor u de Magazinebon geselecteerd. Zo bent u verzekerd van een cadeau wat altijd gewaardeerd wordt.

Het is altijd een origineel cadeau om iemand een tijdschrift cadeau te geven. Met een Magazinebon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit een assortiment van meer dan 1.800+ verschillende tijdschriften. Is de ontvanger jong of oud, een hem of haar, het maakt niet uit. Er is zoveel keuze in zoveel verschillende categorieën dat er altijd wel een passend tijdschrift bij zit.

Magazinebon.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Zoekt u een cadeau voor iemand die graag leest? Met de Magazinebon heeft u de ontvanger van de bon keuze uit meer dan 1.800 verschillende tijdschriften. Het abonnement is tijdelijk en stopt automatisch. Zo voorkomt u dat u vastzit aan een abonnement omdat u vergeten bent op te zeggen. De Magazinebon is twee jaar geldig, dus de ontvanger heeft ruim de tijd om zijn/haar favoriete tijdschrift uit te zoeken.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!