MediaMarkt Cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 150,-
Bestel op mediamarkt.nl

Ik ben toch niet gek!

De Cadeaukaart van de Media Markt is het perfecte cadeau die in elke situatie gegeven kan worden. U zult de ontvanger van de cadeaukaart hier erg blij mee maken!

De Media Markt Cadeaukaart is een ideaal cadeau voor hem en voor haar. Of het een verjaardagscadeau is of er is iemand geslaagd. het kan altijd! Naast dat het een erg geschikt cadeau is voor iedereen is de cadeaukaart daarnaast ook erg makkelijk in gebruik. Het mooie aan een Media Markt Cadeaukaart is dat de ontvanger zelf een product uit kan gaan zoeken bij de Media Markt in de buurt. Een nieuw koffiezetapparaat, strijkijzer, de nieuwste Iphone of iets heel anders? De ontvanger zal er voor lange tijd plezier aan hebben. En zo voorkomt u dat u net het verkeerde merk of type geeft. Deze cadeaukaart komt namelijk altijd goed van pas.

Waar kan ik de Mediamarkt Cadeaukaart besteden?
De Mediamarkt Cadeaukaart is te besteden in alle Media Markt winkels in Nederland en is verkrijgbaar van €5,- tot €150,-.

Wat is de geldigheid van de Media Markt Cadeaukaart?
De ontvanger kan ook goed lang nadenken over wat hij met met cadeaukaart wil gaan kopen, want de cadeaukaart is maar liefst vijf jaar geldig! Wilt u meer weten over de regels van geldigheid van cadeaubonnen? Klik dan hier.

Moet ik thuis blijven als de cadeaukaart bezorgd wordt?
Nee, u hoeft niet speciaal thuis te blijven voor de bezorging. De cadeaukaart past prima door de brievenbus.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!