Nationale Groene Kadobon

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-
Bestel op nationalegroenekadobon.nl

GEEF BEWUST!

Duurzaamheid is noodzaak! Draag bij aan een duurzame wereld. Geef een cadeau met een goed gevoel. Beter voor nu en later!

Waar kan de Nationale Groene Kadobon ingewisseld worden?

Met de Nationale Groene Kadobon kies je zelf online jouw leukste duurzame cadeau uit 2.000+ producten van 100+ duurzame merken. Zoals plasticvrije lunchboxen, natuurlijke verzorging, duurzame woonaccessoires, energiebesparing en eerlijk gemaakte sieraden. Allemaal verantwoord gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

Kijk hier voor meer informatie over de Nationale Groene Kadobon.

Nationale Groene Kadobon is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Bent u milieubewust? Dan is de Nationale Groene Kadobon bij uitstek de juiste keuze voor u. Met de Nationale Groene Kadobon geeft u de ontvanger de mogelijkheid een heel mooi en duurzaam product aan te schaffen. Bent u op zoek bent naar woonproducten of voeding of alles wat er tussenin zit, het is allemaal mogelijk.
De kadobon is in te wisselen bij webshops die enkel ecologische, biologische en fairtrade producten verkopen. Daarnaast kunt u de Nationale Groene Kadobon ook inwisselen bij vele goede doelen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!