Nationale Vrijetijdscheque

Nationale Vrijetijdscheque
Verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 150,-
Bestel op Doenkado.nl
De Giftcard met de allergrootste en allerleukste collectie van 'leuke dingen doen'. Zelf kiezen uit enorm veel superleuke activiteiten. Van avondje bioscoop tot ballonvaren, workshops, dagje pretpark, high tea of lekker lui op de bank topfilms kijken.

De e-voucher wordt digitaal per mail geleverd (maximaal een half uurtje). Deze speciale e-voucher is leuk vormgegeven en kunt u direct printen om cadeau te geven.

Doenkado.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Met onze labels Kids & Teens, Adventurecard, Nature's Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque helpen we dagelijks mensen om iemand op een originele manier te verrassen. En op hun beurt maken de inwisselaars weer de meest bijzondere dingen mee.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!