Pluim cadeaukaart

Pluim cadeaukaart
Verkrijgbaar vanaf € 5,-
Bestel op Pluimen.nl

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Bij Pluimen draait het om genieten. Ontspanning na inspanning, noemen ze dat. Het is een cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van zijn of haar vrije tijd. Hoe de Pluim eruitziet, bepaal je helemaal zelf.

Waarom je een Pluim geeft
Vrije tijd is iets kostbaars. Het is speciale, ‘eigen’ tijd waar iemand even kan doen en laten wat hij of zij wil. En hoe diegene dat doet, dat varieert nogal. Een dagje sporten, rustig een boekje lezen, kriebels krijgen in de achtbaan of een weekend weg. Iedereen vult zijn of haar vrije tijd anders in. En dat vinden wij iets prachtigs. Daarom is de Pluim bedacht: hét cadeau voor vrije tijd.

Zo werkt het
De Pluim is een fysieke kaart (of e-mail) met daarop een unieke code. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus. Denk aan een dagje uit, een etentje of andere leuke dingen voor thuis of onderweg.

Budget en ontwerp van de Pluim
De Pluim past in ieder budget: je bepaalt zelf de cadeauwaarde. Dat kan al vanaf € 5, met een maximum van € 1000 per Pluim. De Pluim wordt geprint, gelamineerd en gevouwen tot A4 formaat. Het bijzondere van de Pluim: hij is er voor elk moment. Wij hebben alvast de volgende ontwerpen voor je klaargezet:

  • Beloning
  • Bedankje
  • Jubileum
  • Felicitatie
  • Pensioen
  • Huwelijk
  • Geslaagd
  • Feestdagen

Pluimen.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Pluimen.nl is sinds 1997 een toonaangevende partij als het gaat om belevenis-keuzeconcepten binnen de geschenkenbranche. De gebroeders Van der Pluijm hebben het bedrijf opgericht vanuit de gedachte dat een kerstgeschenk vol beleving zou moeten zijn. De leukste dingen in het leven zijn immers geen dingen!

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!