Variabele App Store & iTunes Card

Variabele App Store & iTunes Card
Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 150,-
Bestel op Startselect

Eén kaart. Miljoenen manieren om ervan te genieten. Gebruik de App Store & iTunes Card om apps, games, muziek en films te downloaden. Er zijn kaarten van verschillende waarden die je kunt besteden aan in-app content, boeken of zelfs iCloud-opslag om bestanden op te slaan vanaf al je Apple-apparaten.

  • Verkrijgbaar in bedragen van € 15, € 25, € 50 en € 100.
  • Kaart wordt geleverd per e-mail. Geen vervaldatum of servicekosten.
  • Teruggave en terugbetalingen zijn niet mogelijk voor App Store & iTunes Cards.
  • Alleen geldig voor gebruik in de iTunes Store, App Store en voor Apple Music in Nederland. Niet geldig voor andere betalingen.

Categorieën

Games

Startselect is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Startselect is een online shop voor gamers die weten wat ze willen. Alle games, altijd en overal beschikbaar. En omdat ze een geautoriseerde verkoper zijn van alle uitgevers, is het zeker dat bezoekers een legitieme code krijgen voor een eerlijke prijs.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!