Wehkamp cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-
Bestel op Wehkamp.nl

Je wilt iemand een passend cadeau geven, maar je weet niet zeker wat? Dan stellen wij de Wehkamp cadeaukaart voor. De Wehkamp cadeaukaart geef je aan iemand cadeau zodat degene de keuze heeft uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van fashion, living, beauty en meer producten uit de webshop van Wehkamp.

Een passend cadeau waarmee iemand zelf kan kiezen. Bovendien kun je de cadeaubon van Wehkamp personaliseren door er een persoonlijke boodschap op zetten, wat het nóg leuker maakt. Om te geven en om te krijgen. Wat wens je nog meer? Bestel de cadeaukaart nu.

Wehkamp.nl is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Wehkamp is ongetwijfeld een van Nederlands meest verrassende warenhuizen. Met meer dan 500.000 bezoekers per dag en 10 miljoen pakketten per jaar behoren ze tot de grotere webshops van Nederland. Met de cadeaubon heeft de ontvanger keuze uit ruim 400.000 artikelen van ongeveer 2.000 verschillende merken. Ze richten zich tegenwoordig voornamelijk op vrouwen. Dit is vooral merkbaar in het aanbod op de website, het zijn namelijk voornamelijk producten in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!