Wellness Giftcard

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 150,-
Bestel op wellnessgiftcard.nl

Met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke dag ontspanning cadeau. De Wellness Giftcard is namelijk te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWell & Thermen Holiday.

De Wellness Giftcard is genomineerd voor Giftcard van het jaar 2018!

Puur ontspannen bij aangesloten wellnessresorts
Opwarmen in de sauna, afkoelen in de buitenlucht, ontspannen bij een massage en heerlijk genieten van een culinaire verrassing. Een Dagje Wellness is dé manier om lekker op te laden. En zo’n moment van opladen & ontspannen – dat gunt u toch iedereen?! Met een ruime keus aan wellnessresorts, behandelingen en culinaire verrassingen is de Wellness Giftcard is niet alleen de leukste wellness bon om cadeau te geven, maar ook zeker om cadeau te krijgen.

Geef de cadeaukaart aan familie of verras uw vrienden en vriendinnen met dit originele cadeau!

Waar is Wellness Giftcard te besteden?
De Wellness Giftcard is verkrijgbaar tussen de € 10 en € 150 en is binnen de aangesloten resorts vrij te besteden. De Wellness Giftcard kan (binnen de geldigheidstermijn van de giftcard) in een keer of in delen worden besteed; dit hoeft niet persé binnen hetzelfde resort te zijn. De Wellness Giftcard is 1 jaar geldig.

Wellness Giftcard is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Met deze giftcard geeft u de ontvanger van de bon een heerlijk dagje ontspanning cadeau. De Wellness Giftcard kunt u besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland. Heeft u een Wellness Giftcard ontvangen en u wilt deze gaan gebruiken? Neem de giftcard dan mee op de dag van uw bezoek (de fysieke card ofwel de geprinte e-card). Bij het afrekenen kunt u de Wellness Giftcard inwisselen.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!