Xenos giftcard

Xenos giftcard
Verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 40,-
Bestel op Xenos.nl

Op zoek naar een cadeau voor vrienden, familie of kennissen? Met deze cadeaukaart van Xenos is iedereen blij! Ideaal om te geven als iemand jarig is, zijn diploma heeft gehaald of misschien wel gaat samenwonen. Met de cadeaukaart kun je namelijk alles kopen! Van serviesgoed tot kussentjes en van kaarsen tot keukenhulpjes.

De Xenos cadeaukaart kan in alle filialen in Nederland ingeleverd worden en is tevens ook online te gebruiken. De geldigheidsduur van de kaart in onbeperkt en hij kan in delen worden besteed. Bovendien wordt de Xenos cadeaukaart geleverd in een leuke cadeau-envelop voor een extra feestelijk effect.

Kenmerken:

  • Leuk en praktisch cadeau
  • Te besteden in alle filialen in Nederland én in de webshop
  • Onbeperkt geldig
  • Kan in delen besteed worden
  • Met feestelijke cadeau-envelop

Xenos is onze vertrouwde verkooppartner voor deze cadeaubon

Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in hun winkel vindt is dus net even anders.

Cadeaubon verkopen voor geld?

Stel, u heeft een cadeaubon ontvangen. Erg leuk en in de meeste gevallen ook erg welkom. Maar het kan zijn dat u liever cash geld heeft dan de cadeaubon? Helaas, u kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor geld bij een winkel zelf. Voor dit “probleem” hebben wij de perfecte oplossing.

Via onze partner Wissel.nl heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon te verkopen tegen geld of Bol.com tegoed. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw (digitale) cadeaubon en als u akkoord gaat met het voorgestelde bod kunt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening hebben staan. Makkelijk en snel!