Actieve en sportieve cadeaubonnen

Op zoek naar een actief en sportief cadeau? Een cadeau om eens de dagelijkse stress te laten voor wat het is? Wij hebben daarvoor zoveel mogelijk verschillende cadeaubonnen voor u geselecteerd om dat te bereiken. Wat te denken van een slipcursus of in een Ferrari rijden? Of een cadeaubon om nieuwe hardloopschoenen te halen zodat je weer zonder zere voeten die kilometers kunt gaan maken.

Wilt u liever iets actiefs doen, dan is misschien een spelletje lasergamen of airsoft leuk om te doen. Zeker met grote groepen is dit een super activiteit. Kijk gerust even rond in onze selectie en vind het juiste cadeau voor een sportief persoon.

Camper-belevenis

Verkrijgbaar voor € 165,-

Paardrijden op het strand

Verkrijgbaar voor € 35,-

Paardrijden in de duinen

Verkrijgbaar voor € 24,95

Kajak-avontuur op de Westeinderplassen

Verkrijgbaar voor € 35,-

Paardrijden in de duinen met lunch

Verkrijgbaar voor € 35,-

Scooter-experience

Verkrijgbaar voor € 35,-

Stuntvlucht met professionele piloot

Verkrijgbaar voor € 180,-

Pluim cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 5,-

Actie en Avontuur naar keuze

Verkrijgbaar voor € 10,-

Grot klautertocht

Verkrijgbaar voor € 30,-

30 minuten zelf rijden in een Tesla

Verkrijgbaar voor € 69,-

Vliegen en overnachten bij Paleis `t Loo

Verkrijgbaar voor € 379,-

Racen over een circuit naar keuze

Verkrijgbaar voor € 89,-

Actieve cadeaubonnen online kopen

Bent u op zoek naar een actieve cadeaubon? Dan heeft Cadeaubon.net speciaal voor u een zeer uitgebreid aanbod met actieve en sportieve cadeaubonnen geselecteerd. Houdt de ontvanger van hard in een auto rijden? Dan hebben hebben we bijvoorbeeld een driften cadeaubon of een slipcursus. Graag iets heel anders? Wat dacht u van lasergamen of paintballen? Ook leuk om met een hele groep te doen.

Sportieve cadeaubonnen kopen op Cadeaubon.net

Zoekt u toch iets sportiefs, dan is misschien een een Belevenis cadeau een goed idee. Wadlopen inclusief een hotelovernachting is misschien dan wel een perfect cadeau om te geven.
Misschien rent degene waar u een cadeaubon voor zoekt wel in oude kleren en vindt u dat het tijd is voor hem of haar om er weer eens modieus en bij te tijd bij te lopen, dan is een kleding cadeaubon precies het cadeau voor u.

Een cadeaubon kopen voor elke gelegenheid

Wij van Cadeaubon.net hebben het meest uitgebreide aanbod van online cadeaubonnen. Alle ruim 1400 cadeaubonnen op onze website zijn van betrouwbare partners. Zo bent u altijd verzekerd dat u ook daadwerkelijk de cadeaubon voor een verjaardag, geboorte of andere gelegenheidop tijd ontvangt.