Belevenissen.nl

De website Belevenissen.nl is in 2006 gestart vanuit een zolderkamer in Nijmegen door twee voormalige studenten commerciële economie. Ze zijn altijd op zoek geweest naar leuke ervaringen om te beleven en omdat ze door de bomen het bos niet meer zagen bij het zoeken naar unieke belevenissen, zijn ze op het idee gekomen om zelf dan maar een geschikte website te starten waar allerlei verschillende unieke uitjes worden aangeboden. Zo ontstond Belevenissen.nl, dé oplossing voor het vinden van unieke cadeaus.

Ze zijn op dit moment actief in twee landen. Het hoofdkantoor zit in Nijmegen en het hoofddoel van het bedrijf is om met hun unieke cadeaus mensen een onvergetelijke ervaring te geven.

Geschiedenis

 • 2006: Belevenissen.nl wordt opgericht
 • 2007: Belevenissen.nl is online
 • 2008: Belevenissen.nl verhuist van de zolderkamer naar een gloednieuw kantoorpand
 • 2009: Belevenissen.nl team wordt uitgebreid met nieuwe collega’s
 • 2010: Belevenissen.nl lanceert een nieuw platform 2.0
 • 2011: Belevenissen.nl bereikt een mijlpaal door duizenden klanten bediend te hebben
 • 2012: Belevenissen.nl lanceert een nieuw platform 3.0
 • 2013: Belevenissen.nl lanceert een B2B oplossing
 • 2014: Klanten als Siemens, Shell en de Rabobank weten ons goed te vinden
 • 2015: De plannen worden gemaakt voor een nieuw 4.0 platform
 • 2017: Hoera! Belevenissen.nl viert haar 10-jarige jubileum en lanceert een nieuw platform 4.0.

Geldigheid van de cadeaubon

Alle belevenissen.nl cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van de cadeaubon kan zelf een datum uit gaan zoeken om op zijn/haar gewenste tijdstip te gaan genieten van de unieke belevenis. De cadeaubon is niet naamsgebonden, dus u kunt de cadeaubon geven aan wie u ook wilt.

Prijzen op de cadeaubon

Op een Belevenissen cadeaubon wordt geen bedrag vermeld, alleen het gekozen arrangement of activiteit.

Laagste prijsgarantie

Van alle Belevenissen cadeaubonnen die op Cadeaubon.net staan zijn de prijzen marktconform. Dit betekent dat alle prijzen gelijk of goedkoper zijn dan de prijs van de organisator van de activiteit(en). Daarnaast krijgt de ontvanger ook nog een mooie cadeaubon die naar wens gepersonaliseerd kan worden. Een extraatje wat het cadeau helemaal afmaakt.

Levertijd

U hoeft niet lang te wachten op uw cadeaubon. De bon ontvangt u direct na bestelling in uw mailbox. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in de vestiging in Nijmegen. Zorg er wel voor dat u eerst even contact opneemt middels telefoonnummer 024-7110627 of info@belevenissen.nl en vermeld je ordernummer. Zo kunnen ze uw bestelling netjes in orde maken zodat u direct uw bestelling mee kunt nemen.

Belevenis cadeaubon retourneren

Het herroepingsrecht is uitgesloten op diensten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode, dit zijn bijvoorbeeld reizen, evenementen, tickets. Het herroepingsrecht als bedoeld in artikel 6:230o BW is derhalve niet van toepassing. De uitzondering als bedoeld in artikel 6:230p sub d BW is namelijk van toepassing op de dienstverlening van Belevenissen.nl.

Keuze cadeaubon t.w.v. € 40,-

Verkrijgbaar voor € 40,-

High Tea op 135 meter hoogte!

Verkrijgbaar voor € 62,50

Overnacht samen in een Sphair

Verkrijgbaar voor € 199,-

Minicruise naar Londen

Verkrijgbaar voor € 110,-

Bezoek de Mercedes-fabriek

Verkrijgbaar voor € 125,-

Wellnessovernachting in de Lovesuite

Verkrijgbaar voor € 290,-