Bol.com

Bol.com is een van de bekendste webshops van Nederland. Begon Bol.com met een uitgebreid online aanbod van boeken, vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste webshops met meer dan 20 productcategorieën.

De geschiedenis van Bol.com

Op 30 maart 1999 ziet bol.com in Nederland het levenslicht. Boudewijn Buch verzorgt de openingstoespraak. Bij de start bestaat het assortiment uit 140.000 Nederlandstalige boeken. Al snel wordt het assortiment aangevuld met cd’s. Wat wel leuk is om te weten is dat ze in 1999 zijn begonnen vanuit een portakabin op een parkeerterrein. Ze zijn inmiddels snel gegroeid en nu zijn ze gegroeid van online boekenwinkel tot een winkel waar je bijna alles kunt vinden wat je zoekt.

Tegenwoordig is Bol.com de grootse webshop van Nederland. Uit onderzoek van Twinkle blijkt dat vorig jaar Bol.com 1,22 miljard euro online omzet deed in ons land.

De volledige geschiedenis van Bol.com vindt u hier.

Klimaatneutraal

Bol.com waren bijna twintig jaar geleden de pioniers in een tijdpark waarin de maatschappij de weg naar online vond. Waar ze destijds bouwden aan de grootste online boekwinkel, zijn ze inmiddels de grootste webshop van zowel Nederland als België. Daarnaast geloofd Bol.com dat duurzaam leven de nieuwe werkelijkheid wordt. Met die gedachte willen ze hun klanten helpen ze hun klanten een bewustere keuze te maken bij hun aankopen en zorgen ze daarnaast er ook voor dat de pakketbezorging een steeds beperkter effect op het milieu heeft. Ze hebben zichzelf het doel gesteld dat winkelen bij Bol.com klimaatneutraal moet zijn.

De voordelen van Bol.com

Ruim 300.000 artikelen met extra bezorgopties
Profiteer gratis van bezorg- en retouropties op alle Select-artikelen:

  • kies zelf de bezorgdag
  • Vandaag Bezorgd (ma t/m vrij voor 14:00 besteld)
  • Avondbezorging (ma t/m vrij)
  • Zondagbezorging
  • Vandaag Ophalen (ma-vrij voor 12:00 besteld)
  • Bezorging bij een bol.com afhaalpunt
  • Retour ophalen (alleen voor Select-klanten)
  • Binnen 2 uur Bezorgd in Amsterdam

Bol.com cadeaubon retourneren

U kunt altijd, binnen het bekende zichttermijn, de Bol.com cadeaubon retourneren. Dit geldt overigens ook voor alle andere producten (uitzonderingen daargelaten) die bij Bol.com besteld.

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Voldoet het artikel niet aan je verwachtingen? Het artikel kan dan gratis binnen de zichttermijn teruggestuurd worden.

Alle informatie over producten retourneren vindt je hier.

Bol.com Cadeaukaart

Verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 100,-